Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Španělské kuře s fazolemi z jedné pánve

4 porce
do 1 hodiny
Španělské kuře s fazolemi z jedné pánve
Španělské kuře s fazolemi z jedné pánve Autor: isifa.com
Jídla z jednoho hrnce nebo pánve jsou prostě skvělá. Nejenže nezašpiníte hromadu nádobí, ale chutě surovin se spolu krásně propojí a výsledek je často ohromující. Jako třeba u této pánve plné středomořských chutí!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Na hlubší pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje. Vložte do něj 4 kuřecí stehna (cca 600 g) kůží dolů, sloupnutou a na kolečka nakrájenou klobásu a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli.
  2. Kuřecí stehna opékejte asi 5 minut bez obracení, aby kůže zhnědla, ale míchejte cibuli a klobásu.
  3. Obraťte kuře a přidejte nakrájenou papriku, nasekaný česnek, lžíci pesta, okapané fazole a tymián. Vše zalijte vyývarem.
  4. Poprašte kuřata 1 lžičkou uzené papriky. Vše uveďte do varu a nechte asi 25 minut pobublávat, dokud nejsou kuřata měkká. Podávejte s pečivem.
  5. Prima tip: Přidejte pár zelených oliv a dosáhnete ještě více středomořské chutě.
Reklama

Španělské kuře s fazolemi z jedné pánve Foto: isifa.com

Španělské kuře s fazolemi z jedné pánve. Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama