Připravili jsme si společně s Dr. Oetkerem skvělou letní soutěž. Pro tři z vás máme balíčky produktů právě od našeho partnera soutěže. Produkty se vám budou hodit nejen pro sladké potěšení, které vykouzlíte ve vaší kuchyni. Co pro jejich získání musíte udělat? Je to jednoduché! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí!
Soutěžte o balíčky Dr. Oetker, které se hodí do každé kuchyně
Žádáme Vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. Výherce kontaktujeme a jejich jména zveřejníme v tomto článku.
Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším.
O co v balíčku hrajeme?
- Pektin Dr. Oetker – Citrusový pektin je 100% rostlinného původu. Tato látka je přirozenou součástí rostlinných pletiv a z ovoce se získává pomocí extrakce, vysoký podíl pektinu najdeme mimo citrusů i v jablkách a v rybízu. Jedno balení vystačí na 2 kg ovoce a je možné ho kombinovat s řepným i třtinovým cukrem. Slouží jako přírodní želírující látka při přípravě džemů a marmelád.
- Kyselina citronová Dr. Oetker - Kyselina citrónová prodlužuje životnost džemů a marmelád, protože v nich vytváří kyselé prostředí, které brání množení plísní, bakterií a jiných patogenů. Slouží jako přírodní antioxidant, který uchovává zářivou barvu ovoce, a aktivuje pektiny, aby džem dosáhl požadované hustoty. Nyní ji seženete i v maxi balení po 80 g.
- Želírovací cukr Super 3:1 Dr. Oetker - na 1500 g ovoce se použije balení želírovacího cukru (500 g). Výsledný džem bude obsahovat 75% ovoce a vaří se 5 minut. Pro středně zralé ovoce je dobré používat Želírovací cukr Extra 2:1, kdy se na 1 kg ovoce přidá 500 g cukru. Opět stačí vařit 5 minut a výsledný lahodný džem bude obsahovat 66 % ovoce.
- Gelfix Super 3:1 - Želírující přípravek pro zachování velmi výrazné ovocné chuti při použití minimálního množství cukru. Gelfix 3:1 je vhodný pro všechny, kteří chtějí šetřit kalorie a kteří si rádi vychutnají maximální chuť ovoce. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 350 g cukru a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s velmi sladkým nebo velmi zralým ovocem. S Gelfixem Super 3:1 bude Váš hotový džem obsahovat až 73 % ovoce!
- Želírovací cukr se stévií 3:1 - připravte si džem s ovocným podílem až 74 % a nižším obsahem kalorií! Vyzkoušejte první želírovací cukr se stévií. Výrobek obsahuje výtažky z exotické rostliny Stevia rebaudiana, která obsahuje přírodní sladivé látky glykozidy steviolu, které jsou o mnoho sladší než cukr a neobsahují skoro žádné kalorie. Džem připravený s Želírovacím cukrem se stévií obsahuje až o 38 % méně kalorií než klasicky připravený džem (ovoce a cukr v poměru 1:1). Jedno balení Želírovacího cukru se stévií 250 g vystačí na 700 g ovoce a vaří se jen 5 minut. Výrobek je vhodný na zpracování všech druhů ovoce.
A další produkty, které se v balíčku objeví budou námi připravené překvapení pro vás! Držíme palce!