Postup přípravy
Příprava:
Na másle zpěníme nasekanou cibulku, přidáme rýži (jednu hrst na jednu porci) a zalijeme naběračkou vývaru. Cuketky nakrájíme na kostičky a vhodíme do hrnce. Necháme pár minut povařit, aby zelenina mírně změkla.
Nakonec přidáme nakrájené cuketové květy, promícháme, dochutíme solí a stáhneme z ohně. Vmícháme kousek másla, aby rizoto získalo krémovitou konzistenci. Servírujeme na květech cukety, bohatě posypeme sýrem Grana padano.
Na másle zpěníme nasekanou cibulku, přidáme rýži (jednu hrst na jednu porci) a zalijeme naběračkou vývaru. Cuketky nakrájíme na kostičky a vhodíme do hrnce. Necháme pár minut povařit, aby zelenina mírně změkla.
Nakonec přidáme nakrájené cuketové květy, promícháme, dochutíme solí a stáhneme z ohně. Vmícháme kousek másla, aby rizoto získalo krémovitou konzistenci. Servírujeme na květech cukety, bohatě posypeme sýrem Grana padano.