návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Zimní minestrone

Hodnoceno: 0x
6 porcí
do 30 minut
Zimní minestrone
Autor: Kitchen and the City Zimní minestrone
Rychlá polévka na zahřátí – plná zeleniny, fazolí a s výraznou chutí uzené slaniny a parmazánu.

Postup

  1. Na olivovém oleji zpěňte cibulku a česnek, přidejte pancetu, chilli a orestujte. Přisypte pokrájený celer, mrkev, brambory a rozmarýn a znovu restujte.
  2. Zalijte 2/3 vývaru a drcenými rajčaty a přidejte mangold. Vařte do změknutí.
  3. Na závěr rozmixujte půlku plechovky fazolí se zbylým vývarem a společně s fazolemi vložte do polévky. Osolte, opepřete a ještě chvilku povařte. Podávejte posypané parmazánem.

Zimní minestrone  Foto: Zimní minestrone, foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč