Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Jana Černá / ZÁSADNĚ ZDRAVĚ
Pin it

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai Zdroj: ZÁSADNĚ ZDRAVĚ

  • Zavřít
Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai Zdroj: ZÁSADNĚ ZDRAVĚ

Moje hodnocení
73x

Hledáte recept na domácí a opravdu poctivou hovězí „pholívku“? Tak pro vás máme dobrou zprávu, je tu recept na Pho bo tai.

6 porcí
120 minut
vietnamská
Seznam.cz banner

Vývar

  • hovězí kližka 600 g
  • hovězí krk 600 g
  • hovězí kosti 600 g
  • morková kost 600 g
  • cibule 2 ks
  • zázvor 10 cm
  • himalájská sůl 1 lžíce
  • třtinový cukr (kandovaný cukr) 30 g
  • celá skořice 1 větší kus
  • citronová tráva 1 stonek
  • himalájská sůl 2,5 lžíce (cca 37 g)
  • badyán 2 ks
  • kardamom (bengálský) 2 ks
  • hřebíček 2 ks
  • koriandr 1 lžíce
  • bílý pepř 1 lžíce

Pholívka

  • hovězí maso (přední nebo kýta) 300 g
  • nudle (Phở) 250 g
  • naklíčené mungo 200 g
  • rybí omáčka 50 ml
  • limetka 5 ks
  • šalotka (vietnamská) 5 ks
  • koriandr 2 svazky
  • bazalka 1 svazek
  • černý pepř
  • chilli papričky (bird's eye)
  • omáčka Sriracha
  • omáčka hoisin

„Pho bo tai je podle mě jedna z nejlepších variant Pho bo vůbec. Jde totiž o kousky libového syrového hovězího masa, přelité horkým, dlouho taženým vývarem z hovězího masa i kostí. A co je na tom tak super? To, že maso se tímhle způsobem velmi rychle zatáhne, neuvaří dotvrda ani dlouhým varem (nepřevaří opět doměkka) a díky tomu neztratí svou báječnou vůni a chuť. Uvnitř zůstane prostě hezky šťavnatý a křehký zároveň. Jíte ho pak podobně upravený jako mírně propečený steak.“ Jana

Nejlepší polévky z Asie

Nejlepší polévky z Asie

Postup přípravy

  1. Rozdělejte si oheň. Jak budou plameny stálé, napíchněte cibule i zázvor na klacky nebo na vidle na špekáčky a opečte je dočerna. Máte-li velkou pinzetu nebo kleště, můžete je taky použít.
  2. Cibule i zázvor sundejte a nechte vychladnout. Pak je oloupejte z černých vrstev. TIP: Se zázvorem vám pomůže čajová lžička. Kdybyste zázvor loupali ostrým nožem, přijdete o zbytečně velké množství „masa“. Lžičkou sundáte jen zázvorovou slupku.
  3. Na roštu opečte koření: badyán, kardamom a skořici tak, aby se pořádně rozvonělo a lehce se připeklo. Hřebíček, semínka koriandru a bílého pepře opečte nasucho na pánvi. TIP: Jakmile drobné koření zchladne, nasypte si je do sítka na čaj. Nebo třeba do kovového vajíčka na louhování čaje.
  4. Maso s kostmi omyjte pod vlažnou tekoucí vodou. Vyberte si dostatečně velkou mísu a do té všechno omyté přesuňte.
  5. Postup vývaru: Vezměte velký (na tohle množství ideálně 15litrový hrnec), přendejte do něj všechno maso a kosti kromě kostí morkových a přilijte tolik vlažné vody, aby bylo všechno dostatečně ponořené, tzn. tak 3 cm nad masem a kostmi. Pak všechno vyndejte a odměřenou vodu přiveďte pod pokličkou k varu.
  6. Jakmile se začne voda vařit, dejte do ní maso a kosti (opět kromě kostí morkových) a blanšírujte je po dobu 3 minut. TIP: Morkové kosti necháváte bokem proto, aby se neoddělil morek, blanšírováním by se mohl uvolnit a vyklouznout vám tak do vody, kterou dál používat nebudete.
  7. Po 3 minutách maso a kosti vyndejte, vodu vylijte a maso i kosti omyjte pod tekoucí vlažnou vodou. TIP: Takovým blanšírováním zbavíte maso i kosti přebytečné bílkoviny a vývar bude krásně čirý. Sbírání bílkoviny při vaření se nevyhnete, ale bude jí daleko méně. ;)
  8. Oblanšírované maso, kosti i morkové kosti dejte znovu do řádně vymytého hrnce, zalijte je 10 litry vlažné vody, přiveďte k varu, přidejte sůl a „rock sugar“ a spolu s cibulí a zázvorem „táhněte“ přiklopené poklicí 6–10 hodin (ideálně 10–12 hod.) a menším sítkem odstraňujte pěnu na hladině. TIP: Výraz „táhnout“ se používá často ve spojení s vývarem. Znamená to stáhnout plotnu na nižší stupeň, kdy občas vyplave nějaká ta varná bublinka. A jde v podstatě o dlouhé a pomalé vaření.
  9. Hodinu před dokončením vývaru přihoďte opečené koření a citronovou trávu a hodinu až dvě klidně ještě táhněte, ať se koření dostatečně promítne do chuti a vůně vývaru. Pak vypněte sporák, sundejte poklici, vyndejte koření, cibuli, maso i kosti a přes plátýnko a cedník přeceďte, ať je vývar zbavený všech zbytků bílkovin a uvolněných „drobečků“ z masa, zeleniny i koření.
  10. Příprava pholévky: Dejte ohřát vývar, pokud vám vychladl, a dochuťte ho limetovou šťávou a rybí omáčkou.
  11. Omyjte a otrhejte si bylinky, nachystejte mungo výhonky a odšťavte si 2–3 limety. Oloupejte vietnamskou šalotku, rozkrojte napůl a podél nakrájejte na tenké půlměsíčky.
  12. Nasekejte jarní cibulku a nadrťte čerstvý černý pepř.
  13. Maso (třeba tu kýtu) odblaňte a nakrájejte ho na tenké plátky (přes vlákno). TIP: Aby se vám maso lépe krájelo, můžete ho dát na půl hodinky do mrazáku. Ukrojíte tak snadněji tenčí plátek.
  14. Plátky masa rozprostřete na potravinovou fólii na prkýnko, překryjte znovu fólií a rozklepejte do tenka (cca 2 mm). TIP: Já si maso takhle nachystám dopředu a dávám si ho na talíř do ledničky, abych se při servírování nezdržovala. Vždycky ho ještě překryju fólií, aby nezoxidovalo (nezhnědlo) a neoschlo.
  15. Uvařte nudle Phở: Nejlepší je nudle na několik desítek minut až hodin namočit do studené vody. Čím lépe budou nasáklé a pružné, tím kratší dobu se budou dělat. Pak hnedle zapomeňte na vaření nudlí. Ať už etiketa říká cokoliv, nudle nikdy nevařte! Vodu přiveďte k varu, pak plotýnku vypněte, slité nudle dejte do horké vody a v té je 2–3 minuty promíchávejte. Pak nudle znovu slijte a zchlaďte je pod tekoucí studenou vodou, aby se zastavil „var“ úplně a nudle se horkem nepřevařily. TIP: Rýžové nudle poměrně rychle zasychají, pokud se vám začnou trhat (budou právě už lehce zaschlé), přidejte k nim trochu vlažné vody před nandáváním a pak hned servírujte.
  16. Postup pholévky: Do misky vložte nudle Phở. Na nudle položte plátky masa 5–7 na porci, podle chuti a kolik se vám ho vejde.
  17. Přidejte mungo výhonky, nasekanou jarní cibulku, šalotku na plátky a maso i s nudlemi a výhonky důkladně a pomalu přelijte opravdu horkým vývarem (2–3 naběračky na porci).
  18. Pholévku zasypte čerstvým koriandrem, přidejte thajskou bazalku a chilli, pokud máte rádi. Do misek zvlášť můžete přidat ještě bylinky, nakrájené limety, srirachu, hoisin a rybí omáčku.

Zdroj receptu

Jana Černá / ZÁSADNĚ ZDRAVĚ

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Linecké ořechové cukroví na plech – sladké vánoční řezy s vlašskými ořechy a polevou Sladké

Linecké ořechové cukroví na plech – sladké vánoční řezy s vlašskými ořechy a polevou

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Sladké
Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Novinky
Vánoční Mixér: novinky na menu i v gastru, zajímavé sváteční akce nebo další tipy na dárky

Vánoční Mixér: novinky na menu i v gastru, zajímavé sváteční akce nebo další tipy na dárky

Sladké
Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Chceš žít v Rusku? Podepiš kontrakt s armádou, nařizuje Putinův dekret. Migranty nutí do války V životě jsem ho neviděla. Matka uneseného chlapce odmítá, že by se s obviněným znala Turek zaslal na Hrad žádost o nový termín schůzky. Prezident má ale nabitý program

prima-zeny

Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška Ivan Trojan o sobě často pochybuje: Nemám sebedůvěru, přiznal Nic nejde lusknutím prstů. Vojta Kotek otočil život celé rodiny naruby a nelituje

prima-zoom

Poklad v hodnotě 350 miliard korun Masový vrah zabil v Sovětském svazu 113 dětí a mladých žen. Hororové činy bývalého policisty řešil tým 600 lidí Římští důstojníci milovali své makaky a honosně je pohřbívali. Bohužel je zároveň nevědomky zabíjeli

prima-fresh

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

prima-cool

První trailer nové sci-fi od Spielberga První trailer Spider-Mana 4 s Punisherem a Hulkem unikl na internet. Má ale příšernou kvalitu Dejte si pozor na falešný trailer Avengers 5. Stvořila ho umělá inteligence

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

I v zimě rostou! Nasbírejte si pomrazky, překvapivě dobré houby Staročeské Vánoce: Jak naši předkové slavili Štědrý den? Perníčky na poslední chvíli? Recept na hned měkké vánoční cukroví

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.