Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Jana Černá / ZÁSADNĚ ZDRAVĚ
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai Zdroj: ZÁSADNĚ ZDRAVĚ

  • Zavřít
Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai

Vietnamský hovězí vývar Pho bo tai Zdroj: ZÁSADNĚ ZDRAVĚ

Moje hodnocení
73x

Hledáte recept na domácí a opravdu poctivou hovězí „pholívku“? Tak pro vás máme dobrou zprávu, je tu recept na Pho bo tai.

6 porcí
120 minut
vietnamská
Seznam.cz banner

Vývar

  • hovězí kližka 600 g
  • hovězí krk 600 g
  • hovězí kosti 600 g
  • morková kost 600 g
  • cibule 2 ks
  • zázvor 10 cm
  • himalájská sůl 1 lžíce
  • třtinový cukr (kandovaný cukr) 30 g
  • celá skořice 1 větší kus
  • citronová tráva 1 stonek
  • himalájská sůl 2,5 lžíce (cca 37 g)
  • badyán 2 ks
  • kardamom (bengálský) 2 ks
  • hřebíček 2 ks
  • koriandr 1 lžíce
  • bílý pepř 1 lžíce

Pholívka

  • hovězí maso (přední nebo kýta) 300 g
  • nudle (Phở) 250 g
  • naklíčené mungo 200 g
  • rybí omáčka 50 ml
  • limetka 5 ks
  • šalotka (vietnamská) 5 ks
  • koriandr 2 svazky
  • bazalka 1 svazek
  • černý pepř
  • chilli papričky (bird's eye)
  • omáčka Sriracha
  • omáčka hoisin

„Pho bo tai je podle mě jedna z nejlepších variant Pho bo vůbec. Jde totiž o kousky libového syrového hovězího masa, přelité horkým, dlouho taženým vývarem z hovězího masa i kostí. A co je na tom tak super? To, že maso se tímhle způsobem velmi rychle zatáhne, neuvaří dotvrda ani dlouhým varem (nepřevaří opět doměkka) a díky tomu neztratí svou báječnou vůni a chuť. Uvnitř zůstane prostě hezky šťavnatý a křehký zároveň. Jíte ho pak podobně upravený jako mírně propečený steak.“ Jana

Nejlepší polévky z Asie

Nejlepší polévky z Asie

Postup přípravy

  1. Rozdělejte si oheň. Jak budou plameny stálé, napíchněte cibule i zázvor na klacky nebo na vidle na špekáčky a opečte je dočerna. Máte-li velkou pinzetu nebo kleště, můžete je taky použít.
  2. Cibule i zázvor sundejte a nechte vychladnout. Pak je oloupejte z černých vrstev. TIP: Se zázvorem vám pomůže čajová lžička. Kdybyste zázvor loupali ostrým nožem, přijdete o zbytečně velké množství „masa“. Lžičkou sundáte jen zázvorovou slupku.
  3. Na roštu opečte koření: badyán, kardamom a skořici tak, aby se pořádně rozvonělo a lehce se připeklo. Hřebíček, semínka koriandru a bílého pepře opečte nasucho na pánvi. TIP: Jakmile drobné koření zchladne, nasypte si je do sítka na čaj. Nebo třeba do kovového vajíčka na louhování čaje.
  4. Maso s kostmi omyjte pod vlažnou tekoucí vodou. Vyberte si dostatečně velkou mísu a do té všechno omyté přesuňte.
  5. Postup vývaru: Vezměte velký (na tohle množství ideálně 15litrový hrnec), přendejte do něj všechno maso a kosti kromě kostí morkových a přilijte tolik vlažné vody, aby bylo všechno dostatečně ponořené, tzn. tak 3 cm nad masem a kostmi. Pak všechno vyndejte a odměřenou vodu přiveďte pod pokličkou k varu.
  6. Jakmile se začne voda vařit, dejte do ní maso a kosti (opět kromě kostí morkových) a blanšírujte je po dobu 3 minut. TIP: Morkové kosti necháváte bokem proto, aby se neoddělil morek, blanšírováním by se mohl uvolnit a vyklouznout vám tak do vody, kterou dál používat nebudete.
  7. Po 3 minutách maso a kosti vyndejte, vodu vylijte a maso i kosti omyjte pod tekoucí vlažnou vodou. TIP: Takovým blanšírováním zbavíte maso i kosti přebytečné bílkoviny a vývar bude krásně čirý. Sbírání bílkoviny při vaření se nevyhnete, ale bude jí daleko méně. ;)
  8. Oblanšírované maso, kosti i morkové kosti dejte znovu do řádně vymytého hrnce, zalijte je 10 litry vlažné vody, přiveďte k varu, přidejte sůl a „rock sugar“ a spolu s cibulí a zázvorem „táhněte“ přiklopené poklicí 6–10 hodin (ideálně 10–12 hod.) a menším sítkem odstraňujte pěnu na hladině. TIP: Výraz „táhnout“ se používá často ve spojení s vývarem. Znamená to stáhnout plotnu na nižší stupeň, kdy občas vyplave nějaká ta varná bublinka. A jde v podstatě o dlouhé a pomalé vaření.
  9. Hodinu před dokončením vývaru přihoďte opečené koření a citronovou trávu a hodinu až dvě klidně ještě táhněte, ať se koření dostatečně promítne do chuti a vůně vývaru. Pak vypněte sporák, sundejte poklici, vyndejte koření, cibuli, maso i kosti a přes plátýnko a cedník přeceďte, ať je vývar zbavený všech zbytků bílkovin a uvolněných „drobečků“ z masa, zeleniny i koření.
  10. Příprava pholévky: Dejte ohřát vývar, pokud vám vychladl, a dochuťte ho limetovou šťávou a rybí omáčkou.
  11. Omyjte a otrhejte si bylinky, nachystejte mungo výhonky a odšťavte si 2–3 limety. Oloupejte vietnamskou šalotku, rozkrojte napůl a podél nakrájejte na tenké půlměsíčky.
  12. Nasekejte jarní cibulku a nadrťte čerstvý černý pepř.
  13. Maso (třeba tu kýtu) odblaňte a nakrájejte ho na tenké plátky (přes vlákno). TIP: Aby se vám maso lépe krájelo, můžete ho dát na půl hodinky do mrazáku. Ukrojíte tak snadněji tenčí plátek.
  14. Plátky masa rozprostřete na potravinovou fólii na prkýnko, překryjte znovu fólií a rozklepejte do tenka (cca 2 mm). TIP: Já si maso takhle nachystám dopředu a dávám si ho na talíř do ledničky, abych se při servírování nezdržovala. Vždycky ho ještě překryju fólií, aby nezoxidovalo (nezhnědlo) a neoschlo.
  15. Uvařte nudle Phở: Nejlepší je nudle na několik desítek minut až hodin namočit do studené vody. Čím lépe budou nasáklé a pružné, tím kratší dobu se budou dělat. Pak hnedle zapomeňte na vaření nudlí. Ať už etiketa říká cokoliv, nudle nikdy nevařte! Vodu přiveďte k varu, pak plotýnku vypněte, slité nudle dejte do horké vody a v té je 2–3 minuty promíchávejte. Pak nudle znovu slijte a zchlaďte je pod tekoucí studenou vodou, aby se zastavil „var“ úplně a nudle se horkem nepřevařily. TIP: Rýžové nudle poměrně rychle zasychají, pokud se vám začnou trhat (budou právě už lehce zaschlé), přidejte k nim trochu vlažné vody před nandáváním a pak hned servírujte.
  16. Postup pholévky: Do misky vložte nudle Phở. Na nudle položte plátky masa 5–7 na porci, podle chuti a kolik se vám ho vejde.
  17. Přidejte mungo výhonky, nasekanou jarní cibulku, šalotku na plátky a maso i s nudlemi a výhonky důkladně a pomalu přelijte opravdu horkým vývarem (2–3 naběračky na porci).
  18. Pholévku zasypte čerstvým koriandrem, přidejte thajskou bazalku a chilli, pokud máte rádi. Do misek zvlášť můžete přidat ještě bylinky, nakrájené limety, srirachu, hoisin a rybí omáčku.

Zdroj receptu

Jana Černá / ZÁSADNĚ ZDRAVĚ

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně


Přečtěte si také

Prostřeno!
Prostřeno: Variace italských bruschet

Prostřeno: Variace italských bruschet

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová polévka z pečeného česneku s krutony

Prostřeno: Krémová polévka z pečeného česneku s krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Domácí poctivé lasagne

Prostřeno: Domácí poctivé lasagne

Prostřeno!
Prostřeno: Tiramisu z domácích piškotů

Prostřeno: Tiramisu z domácích piškotů

Maso
Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Soutěžící
Daniela Adamčíková nečeká na správný čas. Tvoří ho sama

Daniela Adamčíková nečeká na správný čas. Tvoří ho sama

Novinky
Chcete pomoci lidem v nouzi? V sobotu proběhne Sbírka potravin – víme, co je potřeba nejvíc

Chcete pomoci lidem v nouzi? V sobotu proběhne Sbírka potravin – víme, co je potřeba nejvíc

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Sladké
Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku Sladké

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě Sladké

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Maso
Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Maso
Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

ON-LINE: Dojatý Fiala předal demisi Pavlovi. Prezident dosluhující kabinet pochválil Prymula: U žloutenky v Česku už jde o významnou epidemii. Jedinou cestou je očkování Zlatý poklad na Jesenicku: V tamních horách jsou ho tuny. Místní ale těžbu odmítají

prima-zeny

Adela Vinczeová hádá Jana Krause: On by byl krásná žena, žehlí výroky kolegů v show Inkognito se vrací v plné síle, hlásí Libor Bouček a slibuje ještě více zajímavých hostů i profesí Za práce na farmě Kotek skončí v pekle. Na Velký pátek se nesmí hýbat zemí, dozvídá se

prima-zoom

Některé AI se odmítají vypnout Evakuace zraněného vojáka připomíná postapokalyptický film. Záchranný dron musel ujet 64 kilometrů Nejoblíbenější dětská jména v Česku: Jakub bojuje s Matyášem a Eliška s Viktorií

prima-fresh

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Chcete pomoci lidem v nouzi? V sobotu proběhne Sbírka potravin – víme, co je potřeba nejvíc

prima-cool

Kdy budou K-pop: Lovkyně démonů 2? Je to úžasná podívaná. Arnold Schwarzenegger je nadšený z remaku jeho známé akční sci-fi Opustila nás herečka Věra Křesadlová, druhá manželka režiséra Miloše Formana

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Co proti bolesti kloubů a kašli? Babičky radí křenové a hořčičné placky Vila Petra Kellnera je na prodej za 50 milionů. Nového majitele čeká rekonstrukce Vytvořte si svícen z posledních růží! Snadný návod krok za krokem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.