Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Vermicelli s kuřecími jatýrky a rajčatovou omáčkou

4 porce
do 1 hodiny
Vermicelli s kuřecími jatýrky a rajčatovou omáčkou
Vermicelli s kuřecími jatýrky a rajčatovou omáčkou Autor: www.panzani.cz
Kombinace nudlí a kuřecích jater se vám možná bude zdát trochu nezvyklá, ale opravdu stojí za to! Navíc se skvěle dochucenou rajčatovou omáčkou. ;)
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Uvařte těstoviny podle instrukcí na obalu.
  2. Spařte rajčata ve vroucí vodě, nechte zchladnout a oloupejte. Rozčtvrťte rajčata, vyjměte semínka a nakrájejte na plátky.
  3. Ve velké pánvi orestujte na oleji jatýrka s česnekem, cibulí a chilli papričkou pokrájenou na plátky. Přidejte koňak, nechte vyvařit a přidejte drcaná rajčata společně s vývarem.
  4. Přidejte do omáčky bobkový list, osolte, opepřete, přidejte cukr a nechte provařit na středním plameni okolo 10 minut.
  5. Přidejte smetanu, pokrájená rajčata a nahrubo nasekanou bazalku.
  6. Vermicelli mohou být přidány do omáčky nebo podávány jako příloha. Jednotlivé porce dozdobte parmazánem.
Reklama

Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani, najdete na webové stránce Panzani.

Kuřecí jatýrka v týhle kombinaci bude mít rád i ten, kdo je do týhle doby nenáviděl. Tak strašně je to dobrý!

Poutak Panzani  4 Foto:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama