návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Slávky po italsku

Hodnoceno: 0x
2 porce
do 30 minut
Slávky po italsku
Autor: archiv Mutti Slávky po italsku
Taky se každoročně těšíte, až si v přímořské restauraci objednáte lahodné slávky? Díky našemu receptu na slávky po italsku si tento gurmánský zážitek budete moci užít takřka kdykoliv. Račte si uvázat zástěru!

Další recepty z konzervovaných rajčat najdete v tomto speciálu: 

Postup

  1. Ve velkém kastrolu rozpalte olej a osmažte cibuli dosklovata.
  2. Přidejte česnek a za stálého míchání pokračujte ve smažení po dobu 1 minuty.
  3. Osmaženou cibuli s česnekem zalijte Mutti PELATI loupanými rajčaty, bílým vínem, dochuťte chilli papričkou a posypte cukrem.
  4. Přidejte do směsi slávky, zamíchejte a přikryjte pokličkou.
  5. Duste 5 minut, dokud se slávky neotevřou. V průběhu několikrát kastrol protřepte, aby se slávky zcela ponořily do omáčky.
  6. Servírujte teplé v miskách společně s pečivem.
  7. Jednotlivé porce ozdobte petrželí.
PRIMA TIP: Konec trápení s rajčaty
Loupání rajčat? To chce pořádnou dávku trpělivosti! S Mutti PELATI loupanými rajčaty si však můžete ušetřit trápení i čas. Italský výrobce si zakládá na prvotřídním gurmánském požitku, proto ač se jedná o předpřipravenou ingredienci, jen těžko ji rozeznáte od čerstvých rajčat. Tajemstvím jsou prvotřídní suroviny, z nichž Mutti své produkty vyrábí. Objevte další možnosti, jak vařit z rajčat. Vyberte si jeden z receptů Mutti!
Slávky po italsku
Autor: archiv Mutti Slávky po italsku
Související témata: Hlavní jídla , Italská kuchyně