archiv Mutti

Slávky po italsku

Moje hodnocení
5x

Taky se každoročně těšíte, až si v přímořské restauraci objednáte lahodné slávky? Díky našemu receptu na slávky po italsku si tento gurmánský zážitek budete moci užít takřka kdykoliv. Račte si uvázat zástěru!

2 porce
30 minut
italská

Suroviny

Další recepty z konzervovaných rajčat najdete v tomto speciálu:

Postup přípravy

  1. Ve velkém kastrolu rozpalte olej a osmažte cibuli dosklovata.
  2. Přidejte česnek a za stálého míchání pokračujte ve smažení po dobu 1 minuty.
  3. Osmaženou cibuli s česnekem zalijte Mutti PELATI loupanými rajčaty, bílým vínem, dochuťte chilli papričkou a posypte cukrem.
  4. Přidejte do směsi slávky, zamíchejte a přikryjte pokličkou.
  5. Duste 5 minut, dokud se slávky neotevřou. V průběhu několikrát kastrol protřepte, aby se slávky zcela ponořily do omáčky.
  6. Servírujte teplé v miskách společně s pečivem.
  7. Jednotlivé porce ozdobte petrželí.

PRIMA TIP: Konec trápení s rajčatyLoupání rajčat? To chce pořádnou dávku trpělivosti! S Mutti PELATI loupanými rajčaty si však můžete ušetřit trápení i čas. Italský výrobce si zakládá na prvotřídním gurmánském požitku, proto ač se jedná o předpřipravenou ingredienci, jen těžko ji rozeznáte od čerstvých rajčat. Tajemstvím jsou prvotřídní suroviny, z nichž Mutti své produkty vyrábí. Objevte další možnosti, jak vařit z rajčat. Vyberte si jeden z receptů Mutti!

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv Mutti


Přečtěte si také

Recepty