Salát z bulguru se zeleninou a vajíčkem

Moje hodnocení
5x

Chcete i během letních měsíců zachovat dostatečné množství energie a štíhlou linii? Připravte bulgur se zeleninou a vajíčkem. Příprava je snadná, navíc zajistíte přísun všech důležitých makroživin. Ideální tip i na jídlo do krabičky, připravte rovnou více porcí a noste si zdravý oběd do práce s sebou.

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Nejprve uvařte bulgur v zeleninovém vývaru dle návodu na obalu.
  2. Než se uvaří, připravte zeleninu. Nakrájejte okurku, papriku, ředkvičky, rajčata a omyjte polníček.
  3. K připravené zelenině přidejte nakrájená vajíčka.
  4. Bazalku nakrájejte a smíchejte s olivovým olejem a citronovou šťávou.
  5. Nakonec smíchejte uvařený bulgur, zeleninu s vajíčky a olivový olej s bazalkou a citronovou šťávou. Osolte a opepřete.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Bonavita


Přečtěte si také

Recepty