Rychlé linguine s tuňákovým ragú a hráškem

Moje hodnocení
4x

Pokud máte ve spíži balík těstovin a konzervu tuňáka, nápad na rychlou večeři se vám bude hodit. Sladký hrášek z mrazáku dodá další chuťový rozměr i barvu. Tohle jídlo bude chutnat i dětem!

4 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Přiveďte hodně osolené vody k varu, očistěte zeleninu, nakrájejte mrkev na kostičky, nakrájejte celer, cibuli a petržel.
  2. Mrkev, celer a cibuli opečte na pánvi na oleji dozlatova, přidejte hrášek a rajčatovou dužinu, dochuťte solí a vařte asi 10 minut. Jakmile je hotovo, přidejte scezeného tuňáka a petrželku.
  3. Vložte linguine do vroucí vody a po uvaření těstoviny sceďte, okořeňte, smíchejte na pánvi s připravenou směsí a ihned podávejte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Rio Mare


Přečtěte si také

Recepty