Rychlé linguine s tuňákovým ragú a hráškem
Zdroj: Rio Mare
Rychlé linguine s tuňákovým ragú a hráškem
Zdroj:
Rio Mare
Postup přípravy
-
Přiveďte hodně osolené vody k varu, očistěte zeleninu, nakrájejte mrkev na kostičky, nakrájejte celer, cibuli a petržel.
-
Mrkev, celer a cibuli opečte na pánvi na oleji dozlatova, přidejte hrášek a rajčatovou dužinu, dochuťte solí a vařte asi 10 minut. Jakmile je hotovo, přidejte scezeného tuňáka a petrželku.
-
Vložte linguine do vroucí vody a po uvaření těstoviny sceďte, okořeňte, smíchejte na pánvi s připravenou směsí a ihned podávejte.
Rychlé linguine s tuňákovým ragú a hráškem
Zdroj: Rio Mare
Rychlé linguine s tuňákovým ragú a hráškem
Zdroj:
Rio Mare