návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Rychlá večeře: Tortellini a vývar po italsku

Hodnoceno: 1x
4–6 porce
do 30 minut
Tortellini a vývar po italsku
Autor: Rychlé večeře - Těstoviny Tortellini a vývar po italsku
Vývar vám v mrazáku vydrží týdny a přidáním aromatických ingrediencí, jako jsou česnek a tymián, z něj za pár minut vykouzlíte elegantní jídlo. Hotové tortellini plněné sýrem seženete ve většině supermarketů, kromě nich se ale samozřejmě dají použít i jakékoliv jiné kvalitní těstoviny.

Postup

  1. Olivový olej rozehřejte ve velkém silnostěnném kastrolu, doměkka na něm orestujte zeleninu (6–8 minut by mělo stačit) a ochuťte solí a pepřem.
  2. Přidejte prolisovaný česnek a celé větvičky tymiánu a zhruba po 2 minutách také vývar. Přiveďte k varu a spolu s těstovinami vařte podle pokynů na obalu. Až budou al dente, vyndejte tymián a ještě horké podávejte posypané čerstvým pecorinem.

Tortellini a vývar po italsku  Foto: Tortellini a vývar po italsku; foto: Rychlé večeře - Těstoviny

Rychlé večeře - Těstoviny Foto:

Těstoviny rychlé večeře: Jídla pro každý den

Kate McMillan

Tato série kuchařek nabízí recepty na jednoduché, rychlé, přesto vynikající večeře pro kterýkoliv den v týdnu. Výběr receptů jistě potěší všechny věkové kategorie čtenářů. Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy.

Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček – od Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduché instrukce a postup výroby vlastních těstovin. Řada originálních omáček vás jistě překvapí a potěší i vegetariány. Samozřejmě nemohou chybět tipy na chutné saláty jako přílohu.

Vydalo nakladatelství Omega.

Dokonalý hovězí vývar

Hovězí vývar: 9 kroků k jeho dokonalosti. Naučte se je i vy!