Ředkvičková pomazánka z tvarohu a s vajíčkem natvrdo

Moje hodnocení
16x

Ředkvičky dodají tvarohové pomazánce svěží, až trochu štiplavou chuť, vajíčko v chuti spíše pohladí a čerstvý kopr dodá charakter :) Ale pokud vám kopr vadí, klidně použijte pažitku.

2 porce
10 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Do větší misky nahrubo nastrouhejte očištěné ředkvičky. Lehce je posolte a nechte asi 10 minut odstát. Poté z nich vymačkejte co nejvíc tekutiny, kterou pustily.
  2. Do mísy k ředkvičkám přidejte tvaroh (tučnost tvarohu volte podle vlastní chuti a přesvědčení, ale znáte to - tuk je nositelem chuti). Dále přidejte majonézu, najemno nakrájenou jarní cibulku i se zelenou částí, na kostičky nakrájená vejce natvrdo a nasekaný kopr. Osolte a dochuťte čerstvě namletým pepřem.
  3. Zamíchejte a podávejte na nasucho opečených topinkách.

Vyzkoušejte také výtečnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem, připravte ji podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

S Klárou v kuchyni

Klára Michalová S Klárou v kuchyni

Jsem sběratelka chutí! Sbírám chutě, zážitky, novinky, triky, místa i recepty :) A o ty nejlepší se s vámi ráda podělím!

Chcete vědět, kam chodí šéfredaktorka Prima FRESH na obědy, co vaří rodině k večeři a co mlsá u televize? Kde nejradši nakupuje a co nového objevila? Nakoukněte pod pokličku...

Ráda se s vámi podělím o moje oblíbená rychlá jídla, recepty na husté polévky, pomazánky i milovaná jídla z jednoho hrnce či pekáče. Na mém osobním instagramovém účtu @sklarouvkuchyni najdete inspiraci a snad i zábavu. Protože jídlo je radost :)))


Přečtěte si také

Recepty