Suroviny
- ředkvičky 1 svazek
- tvaroh 250 g
- majonéza 1 vrchovatá lžíce
- jarní cibulka 2 ks
- vejce natvrdo 3 ks
- kopr (čerstvý ) 1 hrst
- čerstvě namletý pepř
- sůl
Připravte ředkvičkovou pomazánku podle návodného videoreceptu
Postup přípravy
- Do větší misky nahrubo nastrouhejte očištěné ředkvičky. Lehce je posolte a nechte asi 10 minut odstát. Poté z nich vymačkejte co nejvíc tekutiny, kterou pustily.
- Do mísy k ředkvičkám přidejte tvaroh (tučnost tvarohu volte podle vlastní chuti a přesvědčení, ale znáte to - tuk je nositelem chuti). Dále přidejte majonézu, najemno nakrájenou jarní cibulku i se zelenou částí, na kostičky nakrájená vejce natvrdo a nasekaný kopr. Osolte a dochuťte čerstvě namletým pepřem.
- Zamíchejte a podávejte na nasucho opečených topinkách.
Vyzkoušejte také výtečnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem, připravte ji podle videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE