návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Připravte si výtečné pomazánky z tvarohu a čerstvých sýrů

Srbská rybičková pomazánka
Autor: Nakládačka na věčné časy Srbská rybičková pomazánka
Pokud jako základ pomazánky zvolíte tvaroh nebo čerstvý sýr, vytvoříte zdravou chuťovku, která je vhodná i pro děti. Univerzální základ, na kterém se dá vystavět celá plejáda výborných pomazánek!
11. 03. 2019

Tvaroh je velmi dobrý zdroj vápníku a bílkovin, klidně volte i méně tučnou variantu, kterou ale pořádně dochuťte. Tvarohový základ se hodí pro zeleninové, rybičkové i vajíčkové pomazánky, fantazii se meze nekladou. Navíc je to i ekonomické – tvaroh není drahý a z jedné vaničky uděláte plnou mísu pomazánky.

Obdobně lze využít i čerstvé sýry, které jsou ale tučnější. Můžete volit klasickou lučinu, žervé nebo vyzkoušet zajímavější chuť kozího sýra...

Vyzkoušejte nové recepty na tvarohové pomazánky:

Reklama