Čokoládový korpus
- mandle (2 hodiny máčené ve vodě) 200 g
- datle (2 hodiny máčené ve vodě) 100 g
- strouhaný kokos 50 g
- kakao 20 g
- sůl 1 špetka
Krémová náplň
- Kokosový olej 60 g
- kešu (2 hodiny máčené ve vodě) 100 g
- sirup z agáve 3 lžíce
- kokosový likér 60 g
- vanilkový lusk (semínka)
Poleva
- kešu (2 hodiny máčené ve vodě)
- kakao 40 g
- Kokosový olej 120 g
- sirup z agáve 1/4 hrnku
Postup přípravy
- Veškeré ingredience z každé části celého dezertu vždy rozmixujte a dejte stranou (tedy např. ingredience na čokoládový korpus společně rozmixujte, dejte stranou a pokračujte ingrediencemi na krémovou náplň atd.).
- Do menšího pekáče nebo obdélníkové nádoby vtlačte připravený čokoládový korpus. Pomocí stěrky uhlaďte na korpus i připravenou krémovou náplň. Vrstvení dokončete čokoládovou polevou.
- Nakonec vše zabalte do potravinové fólie a vložte do mrazáku na tři až čtyři hodiny. Po vyndání nakrájejte dezert na tyčinky nebo kostičky. Uchovávejte v mrazáku.