reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Proslulý tatarák z Kantýny
Autor: archiv Ambiente Proslulý tatarák z Kantýny

Proslulý tatarák z Kantýny

Hodnoceno: 2x
Hovězí tatarák je v Česku oblíbenou chuťovkou a najdete ho na jídelním lístku v mnoha restauracích. Některé si ale získaly proslulost a milovníci masa se do nich vracejí právě na tatarák. Mezi ně bezpochyby patří pražská Kantýna, kde podávají tatarský biftek jemně dochucený, aby vynikla chuť masa, a k němu nasucho opečené topinky z kváskového chleba. Jednoduše dokonalé...
do 30 minut
4–6 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Maso nahrubo umelte.
  2. Smíchejte ho s ostatními surovinami, ozdobte řeřichou a podávejte s nasucho opečenými topinkami a stroužkem česneku.
Proslulý tatarák z Kantýny
Autor: archiv Ambiente Proslulý tatarák z Kantýny

Kantýna aneb řezníci, kuchaři a oheň

V centru Prahy mají svůj chrám všichni milovníci masa. Kantýna ve velkorysém prostoru nabízí bufet s lahůdkami z českého hovězího a vepřového masa, které můžete zapít Plzeňským pivem. Gurmáni nedají dopustit na jejich hovězí carpaccio a tatarák, potěšit se můžete pomalu taženými kousky masa a zajíst je křupavým bramborákem nebo si dejte výborný burger. Večery pak patří večeřím od kosti – několik pečlivě vybraných chodů ve společnosti řezníka, který vám vše vysvětlí a provede vás tímto nezapomenutelným zážitkem. Součástí Kantýny je i řeznictví, kde pořídíte domů skvělé maso třeba na grilovačku.

Kantýna, Politických vězňů 1511/5, Praha 1

Kantýna
Autor: archiv Ambiente Kantýna

reklama