zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Pečený losos s medovo-hořčičnou marinádou
Autor: Milluji Pečený losos s medovo-hořčičnou marinádou

Pečený losos s medovo-hořčičnou marinádou

Hodnoceno: 4x
Pokrmy z ryb umí být nenáročné na suroviny i přípravu. Leckdy stačí jen trochu koření, díky kterému vykouzlíte specialitu od prvního do posledního sousta. Přesně takový je dnešní pečený losos s medovo-hořčičnou marinádou!
do 30 minut
4 porce

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Lososa omyjte a osušte.
  2. Troubu rozehřejte na 180 °C.
  3. V misce smíchejte hořčici, med, propasírujte česnek a přidejte citronovou kůru.
  4. Lososa osolte a opepřete a dejte ho do zapékací mísy na pečicí papír.
  5. Pomažte ho marinádou a nakonec na něj položte rozmarýn.
  6. Dejte péct na 20 minut do trouby.

TIP: Lososa krásně doplňují semínka granátového jablka a jako příloha se k němu hodí gratinované brambory.

Pečený losos s medovo-hořčičnou marinádou
Autor: Milluji Pečený losos s medovo-hořčičnou marinádou

reklama

Milluji
Kateřina Jašková

Blog Milluji je zaměřen na racionální způsob života. Naše zdraví a štěstí je ovlivněno nejen správným a kvalitním stravováním, ale také způsobem myšlení a naším celkovým životním stylem. Na tomto blogu najdete inspiraci pro zdravé vaření a pečení, výrobu domácí kosmetiky, motivační články, články o zdraví a také o všech radostech i nástrahách mateřství.

Jmenuji se Kateřina Jašková a víte co? Miluji svůj život :)