Lišky na víně se smetanou a křupavou bagetkou
Zdroj: Slepičárna blog
Lišky na víně se smetanou a křupavou bagetkou
Zdroj:
Slepičárna blog
Postup přípravy
-
Šalotky oloupejte a nakrájejte nadrobno.
-
Česnek oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. V pánvi rozehřejte olivový olej.
-
Orestujte šalotku, přidejte česnek, zasypte kmínem a restujte dozlatova. Poté přidejte lišky a restujte.
-
Postupně podlévejte vínem (nebo vývarem) a při střední teplotě duste doměkka asi 20 minut.
-
Teprve poté přidejte tymián, kůru a trošku šťávy z citronu, dochuťte solí a pepřem.
-
Nakonec zjemněte smetanou, krátce ještě povařte, ať se chutě spojí a podávejte na topince z bagetky ozdobené čerstvými lístky tymiánu.
Lišky na víně se smetanou a křupavou bagetkou 1
Zdroj: Slepičárna blog
Lišky na víně se smetanou a křupavou bagetkou 1
Zdroj:
Slepičárna blog