Najděte si recept
Na co máte chuť?

Krůtí na paprikách
Chutné, rychlé a chuťově dotažené. Zkrátka klasika, která neomrzí. Vynikající přílohou je jasmínová rýže. Vykouzlete doma v mžiku jednoduchý a zdravý oběd!
do 30 minut
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Nakrájejte cibuli, papriky a krůtí maso na malé kousky.
- Cibuli zpěňte na menším množství oleje, přidejte krůtí maso a až se zatáhne, tak i papriky.
- Osolte, opepřete, přidejte mletou sladkou papriku, zamíchejte a nechte pod pokličkou dusit.
- Občas promíchejte a podle potřeby podlijte vodou. Asi po 15 minutách je hotovo.
- Vidličkou zkuste kousek masa, jestli není syrový, případně dochuťte a je to!
Češka z Česka
Na blogu Češka z Česka, který tvoří Jana Krátká, najdete recepty na jídla, která se od nepaměti připravují v naší zemi, místní suroviny, využití bylin, české zvyky a tradice, zajímavá místa Čech, Moravy a Slezska.
Nechte si připomenout něco z naší kultury, co možná už víte, nebo nevíte, nebo jste věděli a zapomněli…
• facebook @ceskazceska.cz
• Instagram @ceskazceska.cz