návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Krůtí na paprikách

Hodnoceno: 5x
do 30 minut
Krůtí na paprikách
Autor: Češka z Česka Krůtí na paprikách
Chutné, rychlé a chuťově dotažené. Zkrátka klasika, která neomrzí. Vynikající přílohou je jasmínová rýže. Vykouzlete doma v mžiku jednoduchý a zdravý oběd!

Postup

  1. Nakrájejte cibuli, papriky a krůtí maso na malé kousky.
  2. Cibuli zpěňte na menším množství oleje, přidejte krůtí maso a až se zatáhne, tak i papriky.
  3. Osolte, opepřete, přidejte mletou sladkou papriku, zamíchejte a nechte pod pokličkou dusit.
  4. Občas promíchejte a podle potřeby podlijte vodou. Asi po 15 minutách je hotovo.
  5. Vidličkou zkuste kousek masa, jestli není syrový, případně dochuťte a je to!

Češka z Česka
Jana Krátká

Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek

Na blogu Češka z Česka, který tvoří Jana Krátká, najdete recepty na jídla, která se od nepaměti připravují v naší zemi, místní suroviny, využití bylin, české zvyky a tradice, zajímavá místa Čech, Moravy a Slezska.

Nechte si připomenout něco z naší kultury, co možná už víte, nebo nevíte, nebo jste věděli a zapomněli…

www.ceskazceska.cz

• facebook @ceskazceska.cz

• Instagram @ceskazceska_blog

Související témata: Hlavní jídla , Česká kuchyně