reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Krémový dip s karamelizovanou cibulí
Autor: akademiekvality.cz Krémový dip s karamelizovanou cibulí

Krémový dip s karamelizovanou cibulí

Hodnoceno: 1x
Během oslav vítání nového roku trávíme čas s přáteli a svými nejbližšími, kterým je třeba připravit nějaké pohoštění. Zkuste místo klasických pomazánek třeba cibulový dip z cibule, smetany a žervé. Nejen že ho doma připravíte z kvalitních ingrediencí bez jakýchkoliv přídatných látek, ale také na návštěvu uděláte dobrý dojem. Podávejte ho s pečivem nebo brambůrky.
do 30 minut
5 porcí

reklama

Postup

  1. Na olivovém oleji osmažte cibulku, aby byla zlatá, až nahnědlá. 
  2. Poté smíchejte v misce cibuli, smetanu, žervé, ocet a podle chuti osolte a opepřete. 
  3. Podávejte na oblíbeném světlém pečivu s posekanou petrželkou. 

PRIMA TIP: Když se řekne kvalitní žervé, napadlo nás jako první Jaroměřické žervé, které zabodovalo v soutěži Regionální potravina. A k podávání doporučujeme Cyrilovy brambůrky nebo Strážnické brambůrky od Petra Hobži, které mají značku Klasa.

Krémový dip s karamelizovanou cibulí
Autor: akademiekvality.cz Krémový dip s karamelizovanou cibulí

reklama

Související témata: cibule , dip , Malá jídla