Fenyklový salát s jablkem a ředkvičkami
Zdroj: Britské dobrodružství Jamese Martina
Fenyklový salát s jablkem a ředkvičkami
Zdroj:
Britské dobrodružství Jamese Martina
Postup přípravy
-
Fenykl nakrájejte na tenké plátky, jablko podle chuti oloupejte, zbavte jádřince a nakrájejte na tenké plátky. Ředkvičky očistěte a nakrájejte nebo na struhadle typu mandolína nakrájejte na tenké plátky. Kopr nasekejte najemno. Pak choi rozeberte na lístky. Promíchejte ve velké míse.
-
Olivový olej prošlehejte s citronovou šťávou, osolte, opepřete a přelijte přes salát. Zlehka promíchejte.
Fenyklový salát s jablkem a ředkvičkami
Zdroj: Britské dobrodružství Jamese Martina
Fenyklový salát s jablkem a ředkvičkami
Zdroj:
Britské dobrodružství Jamese Martina