Honza Vorel / Starobrno

Domácí škvarková pomazánka s kapary a cornichon okurkami

Moje hodnocení
10x

Škavarková pomazánka je ideální společník k dobře vychlazenému pivu. Nebojte se ji doplnit výraznými chuťovkami jako jsou nakládané mini okurky cornichon a kapary. Dodají jí příjemný říz a zjemní tučnost.

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Škvarky umelte v masovém mlýnku, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, okurky a kapary. Přidejte žloutek, majonézu, sůl a pepř.
  2. Bagety opečte a potřete škvarkovou pomazánkou. Ozdobte kapary, cornichon okurkami a bylinkami.

PRIMA TIP: Perfektním společníkem k této pomazánce je dobře vychlazený extra hořký ležák Starobrno Bitr.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Honza Vorel / Starobrno


Přečtěte si také

Recepty