Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Čokoládový fondant s lesním ovocem

4 porce
do 30 minut
Čokoládový fondant s lesním ovocem
Čokoládový fondant s lesním ovocem Autor: Michal Šajmir
Bábovičky s tekutým srdcem potěší každého milovníka čokolády. Perfektní chuť a efektní servírování doladí horké ovoce. Největším mlsalům můžete přidat ještě kopeček dobré zmrzliny.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Čokoládu a máslo pomalu rozpusťte ve vodní lázni. Následně přidejte ostatní ingredience a důkladně rozmíchejte.
  2. Kuchyňské kroužky (výška cca 6 cm) po boku vyložte pečicím papírem a dejte na plech vyložený celým archem pečicího papíru. Naplňte ze 3/4 připravenou směsí.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C 8–12 minut, záleží na tom, jak chcete mít tekutý vnitřek.
  4. Podávejte horké s rozvařenými lesními plody.
Reklama

Čokoládový fondant s lesním ovocem Foto: Michal Šajmir

Foto: Michal Šajmir, www.michalsajmir.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama