Martina Čerňanská
,
Michal Šajmir

Čokoládový fondant s lesním ovocem

Moje hodnocení
6x

Bábovičky s tekutým srdcem potěší každého milovníka čokolády. Perfektní chuť a efektní servírování doladí horké ovoce. Největším mlsalům můžete přidat ještě kopeček dobré zmrzliny.

4 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Čokoládu a máslo pomalu rozpusťte ve vodní lázni. Následně přidejte ostatní ingredience a důkladně rozmíchejte.
  2. Kuchyňské kroužky (výška cca 6 cm) po boku vyložte pečicím papírem a dejte na plech vyložený celým archem pečicího papíru. Naplňte ze 3/4 připravenou směsí.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C 8–12 minut, záleží na tom, jak chcete mít tekutý vnitřek.
  4. Podávejte horké s rozvařenými lesními plody.

Foto: Michal Šajmir, www.michalsajmir.com

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Michal Šajmir


Přečtěte si také

Recepty