1
- česnekem maso None None
- olivový olej None None
- grilovací koření None None
- česnek None None
- alobal None None
- zelenina None None
- olivový olej None None
- brambory None None
2
- jogurt None None
- mletá paprika None None
- sůl None None
- sójová omáčka None None
- feferonka None None
Postup přípravy
- Maso si přes noc naložíme do olivového oleje s grilovacím kořením a česnekem. Marinované maso zabalíme do alobalu a grilujeme 45 minut na ohni, po uplynutí této doby maso vyndáme a doděláme na roštu zhruba 20 minut. V této fázi přidáme k drůbeži a králíkovi zeleninu, nakrájenou na větší kousky, a zakápneme olivovým olejem. Předvařené brambory přidáme také, aby se dopekly.
- Dip: Do bílého jogurtu přidáme mletou papriku, sůl, sójovou omáčku a feferonku nakrájenou nadrobno a bez semínek.