Suroviny
Postup
Omáčku a brambory děláme v chytrém hrnci.
Vepřovou panenku osmažíme na pánvi a pak dopečeme 15–20 minut v troubě.
Autorka receptu: Simona Šedová
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou Zdroj: FTV Prima
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou podle Prostřeno!
Omáčku a brambory děláme v chytrém hrnci.
Vepřovou panenku osmažíme na pánvi a pak dopečeme 15–20 minut v troubě.
Autorka receptu: Simona Šedová
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living