Suroviny
- hovězí svíčková
- šalotka
- kapary v solném nálevu
- kapary (v octu)
- nakládané okurčičky (malé cornichons)
- čerstvě namletý pepř
- kajenský pepř
- dijonská hořčice
- worcesterová omáčka
- extra virgin olivový olej
- křepelčí vejce ((žloutky))
- toustový chléb
- máslo
Postup
- Hovězí svíčkovou nakrájíme najemno (můžeme namlít dle chuti). Přidáme nakrájené kapary v soli i v octu, nadrobno nasekanou šalotku a okurčičku.
- Dále ochucujeme dle chuti čerstvě mletým pepřem, solí, kajenským pepřem, dijonskou hořčicí, worcesterem a extra panenským olivovým olejem.
- Žloutek z křepelčího vajíčka poklademe do důlku do připravené porce. Toastový chléb nakrájíme na tlustší plátky a na másle oboustranně osmahneme.
Autor receptu: Alex Hrouzková
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!