Suroviny
Postup přípravy
1
Naporcujeme vepřovou panenku, orestujeme jen lehce na pánvi a vyndáme
Připravíme si listové těsto
Rozválíme je a panenku zabalíme do těsta, aby vznikl šáteček
Porce potřeme vajíčkem a dáme zapéct do zlatova do trouby na půl hodiny
2
Na zámeckou bramboru brambory nakrájíme tak, aby měly sedm hran
Necháme je uvařit a podáváme vcelku
3
Tři druhy zeleniny - mrkev, petržel a brokolici dáme povařit do vývaru, aby zelenina změkla
4
Na základ smetanové omáčky s pravými hříbky potřebujeme dvě naběračky z vývaru a směs lišek a žampionů
Houby povaříme, mícháme a na konec přidáme hrst pravých hříbků, které jsme si namočili do vody
Vodu nevyléváme, použijeme ji na ředění omáčky, kam nakonec přidáme smetanu