Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Jablko – zde najdete recepty ze 7. dílu

Hrdina kuchyně: Jablko

Hrdina kuchyně: Jablko Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Jablko

Hrdina kuchyně: Jablko Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

Jablko patří bezpochyby mezi nejoblíbenější české suroviny a mezi ovocem je jasný vítěz! I když ho nejraději chroupeme zasyrova tak, jak narostlo na stromě, je to i výborná ingredience pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.

Seznam.cz banner

Jablko hraje v dějinách lidstva zásadní roli. Bylo u toho, když Adama a Evu vyhnali z ráje, když začala Trojská válka, když Newton objevil gravitační zákon... Jablko je symbolický plod, cosi zcela základního, co nás doprovází odnepaměti. Bereme ho jako samozřejmost, možná nám může připadat banální, ale to by byla chyba. Jablko má totiž velký potenciál.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s jablky, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Kuře se salátem alla Waldorf

Šťavnaté kuřecí maso a k tomu výtečný salát s jablkem, celerem a ořechy. Tohle jídlo je prostě ideální večeře – nabité vitamíny i bílkovinami. A tak trochu jako bonus uspokojí i chutě na sladké :)

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na kuře:

• 1 kg kuřecích prsou

• 1 menší lžíce soli

• 1/2 lžičky cukru

• 1 lžička bílého pepře

• 1 lžička mleté sladké papriky

• 1 lžička muškátového oříšku

• 1 lžička kurkumy

• 2 lžičky sušeného česneku

• 3 lžíce rostlinného oleje

Pokud máte možnost, bouchněte do masa několikrát tenderizérem, maso hezky zkřehne. Pokud tenderizér nemáte, pusťte se rovnou do marinování. Ze všech ingrediencí mimo oleje a masa připravte kořenící směs. Poté maso ze všech stran směsí dobře posypte a nechte marinovat alespoň přes noc v lednici.

Pánev rozpalte naplno, maso potřete olejem a ze všech stran dobře zatáhněte. Na prsa položte plátek másla a maso dopékejte v troubě při 180 °C asi 10 minut. Před krájením počkejte alespoň 3 minuty, ať z masa nevyteče skvělá šťáva.

Na salát:

• 1 menší celer

• 3 pevná jablka

• šťáva z 1/2 citronu

• hrst červeného hroznového vína

• 2 lžíce koňaku (není nutné)

• hrst vlašských ořechů (nebo pekanových)

• sůl a čerstvě namletý pepř

• citron

• 60 g créme fraiche

• 60 g domácí majonézy

• několik lístků rukoly nebo řeřichy

Celer, oloupejte, nakrájejte na tenké nudličky a na chviličku vhoďte do vroucí vody - změkne a bude mít jemnější chuť. Poté celer zchlaďte ve studené vodě a vhoďte do mísy. Jablka zbavte jadřinců, nakrájejte na plátky, mírně zakápněte citronem, aby nezhnědla, a přidejte k celeru. Přihoďte vypeckované hroznové víno, nasekané vlašské ořechy. Salát mírně osolte, opepřete, zakápněte citronem a promíchejte. Créme fraiche promíchejte s majonézou a těsně před podáváním vše vmíchejte do salátu.

Salát podávejte s nakrájeným kuřecím prsem a lístky rukoly nebo řeřichy.

Treska na cideru, se slávkami

Připravte si doma hostinu jako od moře. Kus dobré čerstvé ryby doplňte mušlemi a vše štědře podlijte jablečným ciderem, který jídlu dodá výtečnou chuť!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

• 3 kapie

• 1 velký pórek

• 5 šalotek

• 2 stroužky česneku

• 180 ml suchého cideru

• 5x 200 g filet z čerstvé tresky

• citronová šťáva

• 2 lžíce másla

• 1 lžíce rostlinného oleje

• 1 kg slávek

• velká snítka petržele

• sůl a čerstvě namletý bílý pepř

• 1 velká bageta

V pánvi rozehřejte olej a máslo. Papriku i pórek nakrájejte na nudličky, šalotky přepulte, česnek nasekejte na plátky. V pánvi začněte restovat papriku, po 2 minutách přihoďte pórek a šalotky, po dalších 2 minutách taky česnek. Jídlo osolte a opepřete. Přihoďte slávky, přilijte cider a pánev zaklopte. Počkejte, až se slávky otevřou.

Tresku osolte, opepřete, zatáhněte na pánvi a položte na zeleninu. Vše povařte ještě asi 4 minuty, nebo dokud treska nebude hotová. Dávejte pozor, ať tresku nevysušíte. Nakonec přidejte nasekanou petrželku a citronovou šťávu dle chuti. Podávejte s čerstvou bagetou.

Jablečný crumble

Crumble je skvělým řešením pro ty, kteří si netroufají na práci s těstem, ale přesto by rádi připravili dobrý ovocný koláč. Tohle je totiž něco jako koláč bez těsta – prostě ovoce zapečené s křupavou drobenkou. A další výhoda? Je to rychlovka a skoro bez práce :)

5 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na náplň:

• 6 jablek

• 1 hruška

• 2 lžíce třtinového cukru

• 1 malá lžíce skořice

• 1 lžíce másla

• šťáva asi z 1/2 citronu

Troubu vyhřejte na 200 °C. Jablka i hrušku zbavte jadřinců, nakrájejte na větší půlměsíčky a dejte je do mísy. Přidejte zbylé ingredince, vše promíchejte a směs rozprostřete do středně velké zapékací mísy nebo malého pekáče.

Na krustu:

• 120 g ovesných vloček

• 120 g špaldové mouky

• 100 g másla

• 100 g třtinového cukru

Vločky promíchejte s moukou a cukrem, poté přidejte na kostičky nakrájené chladné máslo a začněte vše propracovávat, dokud vám nevznikne jemná směs podobající se mokré strouhance. Díky tomu získáte na konci pečení krásně křupavou krustu.

Připravenou směs rovnoměrně rozprostřete po ovoci a pekáč šoupněte do trouby. Crumble pečte asi 40 minut, na povrchu by měl mít hezky křupavou krustu a uvnitř by měl bublat.

Upečený crumble naberte, dobře to jde velkou lžící, a rozdělte na porce. Přidejte kopeček lžíci smetany a posypte moučkovým cukrem.

Jablečná omáčka

Jablečná omáčka je pro nás možná trochu netradiční, ale určitě ji zkuste – mile vás překvapí. Je trochu sladká, trochu pikantní, trochu slaná a výborně se hodí k méně výraznému masu jako je kuřecí nebo krůtí.

4 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

• 2 větší jablka

• 2 cibule

• 70 g rajčatového protlaku

• 2 lžíce strouhaného kokosu

• 200 ml kokosového mléka

• 4 lžičky kari

• 2 lžíce slunečnicového oleje

• sůl

Strouhaný kokos namočte do dobře rozmíchaného kokosového mléka. Jablka oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Cibuli nakrájejte najemno a zpěňte na oleji. Přidejte jablka a pár minut nechte dusit. Přisypte kari, vmíchejte rajčatový protlak a kokosové mléko se strouhaným kokosem. Vařte na mírném ohni a promíchejte, aby se všechny ingredience spojily. Chuť zvýrazněte špetkou soli. Výsledná konzistence by měla být hustší a trochu na skus.

Jablečnou omáčku podávejte k masu, například ke kuřecímu nebo krůtímu.

Připravila: Klára Michalová, foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Hrdina kuchyně: Jehněčí – zde najdete recepty z 6. dílu Novinky

Hrdina kuchyně: Jehněčí – zde najdete recepty z 6. dílu

Hrdina kuchyně: Švestky – zde najdete recepty z 5. dílu Novinky

Hrdina kuchyně: Švestky – zde najdete recepty z 5. dílu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron kuchyně jablko Hrdina kuchyně recepty z jablek maso sůl salát jablka recept máslo celer kokosový ořech jablko Marie Doležalová Martin Škoda

Návrhy pro vás

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti Hlavní jídla

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd Maso

Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Maso

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Sladké

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové


Přečtěte si také

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z Jihomoravského kraje. Soutěžícím zamotá hlavu kachumbari

Připravujeme Prostřeno! z Jihomoravského kraje. Soutěžícím zamotá hlavu kachumbari

Hlavní jídla
Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí tataráček obohacený kapkou skotské whisky, servírovaný na morkové kosti

Prostřeno: Hovězí tataráček obohacený kapkou skotské whisky, servírovaný na morkové kosti

Prostřeno!
Prostřeno: Ústřice Rockefeller v sametové omáčce s pečeným špenátem a kapkou absinthu

Prostřeno: Ústřice Rockefeller v sametové omáčce s pečeným špenátem a kapkou absinthu

Prostřeno!
Prostřeno: Poctivá bujabéza vylepšená špetkou koňaku podle zrádce Honzy

Prostřeno: Poctivá bujabéza vylepšená špetkou koňaku podle zrádce Honzy

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená chobotnice glazovaná bourbonem

Prostřeno: Pečená chobotnice glazovaná bourbonem

Prostřeno!
Prostřeno: Crêpes Suzette podle Jana Vlachynského

Prostřeno: Crêpes Suzette podle Jana Vlachynského

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Maso
Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd

Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Maso

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Polévky
Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Ukrajina má v novém papeži naději. Postaví se Lev XIV. proti Trumpově izolační politice? Hokejový paradox: Rusové sbírají body, i když na MS nesmí. Mohou skočit do čela Prošlé potraviny jdou na dračku, ušetří až polovinu. Obliba „zlevněnek“ poroste, tvrdí experti

prima-zeny

Novinky ze ZOO: Vycouvání z erotiky, jógový ezo byznys a modrá pilulka pro králíka Mámy podle horoskopu: Ty nejlepší jsou narozené ve znamení Ryb a Raka Kvíz: Božský Jiří Bartoška a jeho nejslavnější role

prima-zoom

Co člověk zažije půl minuty po smrti? Nejohroženější primáti světa můžou vyhynout do roku 2030. Alarmující seznam jimi však jen začíná Sověti zajistili Prahu a vyrazili do poslední bitvy s Němci. Konec 2. světové války v Čechách se zvrhnul v masakr

prima-fresh

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

prima-cool

Jaká bude Nolanova Odysea? Česká hra byla zneužita k válečné propagandě. Pusťte si video s falešnými záběry Trumpova cla se nevztahují na Jamese Bonda. Prezident USA to obhájil bizarní historkou

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Nesmrtelný miliardář: Bryan Johnson utrácí dva miliony dolarů ročně, aby žil věčně Soud s Diddym začal: Sex, vydírání a temné večírky pod drobnohledem

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Ledoví muži letos nezklamou, v noci bude pod nulou. Kdo byli Pankrác, Servác a Bonifác? Rajčata, papriky i okurky sázejte ven až po ledových mužích. Víte proč? Pěstujte pryskyřník asijský a užívejte si jeho krásné květy celé léto

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.