Novinky na trhu: kávovinový nápoj, litinový mlýnek nebo kostka plná vitaminů

Připravili jsme si pro vás s koncem pracovního týdne pár novinek, které se vám mohou hodit během běžných nákupů, ale klidně i jako tipy na první vánoční dárky. I když jsme teprve před pár dny slavili Halloween, listopad uteče jako voda!

Kávovinový nápoj od Goodie

Máme tu milovníky kávy, kteří její chuť zbožňují, ale chtějí se vyhnout kofeinu? Coffree je 100% přírodní prášková směs z lehce praženého čekankového a pampeliškového kořene, ječmene a rýže, která chutná naprosto totožně jako káva a jako bonus má i blahodárné účinky na zdraví.

Kořen pampelišky je bohatý na inulin, rozpustnou vlákninu, která může podporovat růst zdravých střevních bakterií v trávicím traktu, zlepšit střevní peristaltiku a pomáhat předcházet zácpě. Kořen čekanky, protože působí na zvýšení hladiny adiponektinu, proteinu, který reguluje hladinu glukózy v krvi. Fenolické sloučeniny čekankového kořene také.

Netradiční litinový mlýnek Skeppshult

Švédská značka Skeppshult je známá prvotřídní kvalitou svých výrobků. Tento litinový mlýnek vás přežije a radost bude dělat i vašim dětem, generaci za generací! Pro výrobu byla použita pouze prvotřídní litina, pečlivě vybrané dřevo a rostlinný olej. Vzhledem k ručně připravovaným formám a odlévání tradičním postupem je každý kus originál! Princip je velice jednoduchý, dvojité tělo mlýnku otevřete a vložíte potřebné koření. Po uzavření otáčením a přítlakem rozmělníte koření na požadovanou hrubost, nepoužité koření můžete uschovat pod praktické víčko.

Kombinace s černým Kampotským pepřem je ideální pro jakoukoliv kuchyni, využijete při klasické české kuchyni, stejně tak pokud holdujete francouzské, italské a nebo asijské. Kampotský pepř je gurmány celého světa stejně tak špičkovými šéfkuchaři hodnocen jako jeden z nejkvalitnějších na světě.

Zimní čaj Let it Snow od TEEKANNE

TEEKANNE se rozhodlo zpříjemnit všem zimní období a přináší proto unikátní ovocno-bylinný čaj, se kterým bude zima chutnat o něco lahodněji. Objevte překvapující novinku s originální chutí Let it snow, v němž tóny svěžích malin doplňují chuť jemné smetany a sladkých sněhových pusinek.

S tímto skvělým horkým nápojem si i v teple domova vychutnáte všechny krásy zimy naplno. Ať už bude za okny chumelit, mrznout, nebo se zimní idylka rozpustí v dešti a blátě, chvilka s šálkem lahodného čaje z řady World of Fruits vás zaručeně potěší.

Waterdrop Microlyte

Společnost Waterdrop má pro každého sportovního nadšence skvělou novinku – malou kostku pro velké výzvy - Microlyte. Revoluční Microlyte doplní 9 cenných vitaminů a stopový prvek zinek a 5 elektrolytů vápník, draslík, hořčík, chlorid a sodík. Velkou výhodou Microlyte je nulový obsah cukru, lepku, kofeinu a GMO. O lepší povzbuzení při sportu se postarají zbrusu nové příchutě Microlyte – sladký meloun, aromatická borůvka nebo osvěžující grapefruit.

Malá kostka Microlyte povzbudí tělo doplněním potřebných látek a motivuje ke správnému pitnému režimu díky jedinečným příchutím, z nichž si vybere každý sportovec. Elektrolytový nápoj si nejlépe vychutnáte ze sportovní láhve waterdrop® s uzávěrem Pull Up. Díky inovativnímu prodlouženému ventilu lze pít snadno a rychle jednou rukou – ideální pro cyklisty.  Správný partner pro cvičení tak bude po ruce kdekoli a kdykoli.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty