Suroviny
- sušené meruňky
- žlutá paprika
- Voda 1 dcl
- Cibule
- Česnek 2 stroužky
- jablečný ocet
- Cukr
- hořčičné semínko
- Sůl
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- V hrnci rozpalte olivový olej a orestujte na něm cibuli a česnek nakrájený nadrobno.
- Pak přidejte nakrájené sušené meruňky, které jste nechali namočit ve vodě.
- Ochuťte hořčičným semínkem, jablečným octem a nakrájenou grilovanou paprikou bez slupky. Osolte, podlijte vodou, zakryjte pokličkou a nechte 20–25 minut povařit.
- Potom přisypte cukr a dle potřeby dochuťte.