návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Hummus z medvědího česneku

do 30 minut
Hummus z medvědího česneku
Hummus z medvědího česneku Autor: Smoothcooking.cz
Medvědí česnek je k dostání, tak proč z něj neudělat něco chutného k večernímu posezení. Vylepšit s ním můžete třeba známý hummus. Pak už stačí jen něco dobrého k pití. ;)

Postup

  1. Plechovky hummusu (bez šťávy) nasypte do foodprocesoru-sekáčku.
  2. Přidejte tahini pastu, část šťávy z hummusu, medvědí česnek a trochu soli.
  3. Poté přilijte tak 4 lžíce olivového oleje, zakápněte citronem a vše rozmixujte do hladkého krému.
  4. Hummus ochutnejte a pokud bude moc suchý, přidejte ještě trochu olivového oleje. Aby nebyl hummus moc mastný, tak můžete vždy přidat i další trošku šťávy z hummusu nebo kostku ledu.
  5. Nakonec ho zasypte kousky cizrny, pokapejte olivovým olejem nebo pestem z medvědího česneku a můžete přidat kousky chilli.

Smooth & cooking
Kateřina Kuranova

Ze začátku jsem si založila internetový zápisník, kam jsem zapisovala recepty pro mé přátele. Ale po roce ho začali sledovat i další lidé, tak jsem se rozhodla koupit si doménu a začít opravdu blogovat. Přidala jsem tomu duši a hlavně zapojila i můj osobní život. Do všech receptů přidávám hlavně kus sebe a obrovskou dávku úsměvu a elánu.

Můj blog Smoothcooking.cz je souhrn jednoduchých a rychlých receptů, které zvládne i úplný začátečník. Je proložen složitějšími recepty pro ty, kteří chtějí strávit u plotny i několik hodin. Najdete zde sladké, slané, ale i nápoje a smoothie.

Popisuji tipy, triky, inspiraci na to, jak být lepší kuchařkou či kuchařem, dále doporučené restaurace, ingredience a vybavení a food akce. 

Související témata: Malá jídla