Věra Patt nejí to, co by nesnědl ani pes

Prostřeno! S29 (8)

Věra (56) vystudovala SOU NHKG – obor elektrikářka. Dále studovala na Lidové konzervatoři obor zpěv.

Pracovala jako elektrikářka, odborný poradce nábytku a zařízení, DJ, zpěvačka a moderátorka. Nyní je po operaci na nemocenské a je babičkou na plný úvazek. Je rozvedená, má dceru Nikolu a vnoučka Sama. Tvrdí o sobě, že je optimista. Je přátelská, otevřená a milující. Nabídku přijala, protože jí to přišlo jako dobrý nápad, a je za ni moc ráda. Těší se na zábavu, pokoru a na to, že ji nečeká žádná podlost od soutěžících. Ráda získá nové přátele a ochutná třeba to, co nikdy sama nevařila. Samozřejmě si chce jít tentokrát za výhrou.

Pokud by vyhrála, tak by podpořila malé hokejisty HC SLAVIA, kde hraje její vnouček Samík (výroba kartiček a plakátů pro další rok). Překvapení by dala i pod talíře ostatním soutěžícím a dál se uvidí. Ráda by si splnila sen a koupila by si DJ konzoli Pionnerr, aby byla soběstačná – jedna na ni čeká ve skladu, tak se bude modlit, že to vyjde. Jako zábavu si připraví DJ vystoupení. Toto menu si vybrala jako své cestovatelské a věří, že se její hosté dobře najedí.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Mezi její koníčky patří muzika – DJ, zpěv. Má ráda sport, baví ji hokej. Věnuje se dabingu, moderování, produkci a dramaturgii. Je speaker DJ ledního hokeje – naposledy to byli HC Rytíři Kladno.

Charakter:
Sama o sobě tvrdí, že je optimista. Je přátelská, otevřená a milující.

Proč se přihlásila:   
Nabídku přijala, protože jí to přišlo jako dobrý nápad, a je za ni moc ráda.

Co od soutěže očekává:
Těší se na zábavu, pokoru a doufá, že ji nečeká žádná podlost od spolusoutěžících. Ráda získá nové přátele a ochutná třeba to, co nikdy sama nevařila. Samozřejmě si chce jít tentokrát za výhrou.

Co by udělala s výhrou:  
Pokud by vyhrála, tak by podpořila malé hokejisty HC Slavia, kde hraje její vnouček Samík (výroba kartiček a plakátů pro další rok). Překvapení by dala i pod talíře ostatním soutěžícím a dál se uvidí. Ráda by si splnila sen a koupila by si DJ konzoli Pionnerr, aby byla soběstačná – jedna na ni čeká ve skladu, tak se bude modlit, že vše vyjde.

Vztah k vaření:  
K vaření má velmi kladný vztah od dětství. Načichávala vždy vůni jídel od její maminky a z restaurací. Nevaří podle receptů, dle receptů jen peče. Ráda se učí novým receptům a baví ji vařit a péct s  vnoučkem, který se přihlásil i na vaření v předškolce Sportovní školy Eden. Nejraději vaří pro svou rodinu a návštěvy.

Zajímavá historka z vaření:
Před několika lety zajišťovala křest pro Helenu Vondráčkouvou – jak produkčně, tak i technicky. Den před konáním akce se rozhodla upéct 5 rolád (bude ji dělat i jako dezert) a 8 pravých českých štrúdlů. Jak byla pak už unavená, tak při posledních dvou štrúdlech usnula a probudila se po dvou hodinách. Všude v bytě byl černý kouř a díky pohotovosti a rychlé mysli to vše dopadlo dobře.

Co nejraději vaří:
Ráda vaří polévky, omáčky, pizzu, knedlíky, slané koláče, zvěřinu, mořské plody, italská jídla a sushi… Nedá se to vše ani vyjmenovat. Peče každoročně vánoční cukroví pro rodinu i pro přátele a přidává jako dáreček i novoroční vaječný likér.

Co jí:
Má ráda vše, co je dobré – je labužník. Ale pokud dostane na talíř cvrčky, žáby apod., to jen ochutnává, takové dobroty už má za sebou.

Co nejí, co by nikdy neochutnala:
Nejí to, co by nesnědl ani pes. Nikdy by nesnědla nějaké úkoly, jako byly v pevnosti Boyard – oči, šváby apod…

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi její oblíbená jídla patří sushi, steaky, saláty, rajská a pizza.

Alergie:
Má alergii na intriky. Jinak o ničem neví.

Co u stolu nesnáší: 
Je tolerantní, ale je ráda, když se u stolu dodržují zásady slušného stolování, které umí i její vnouček.

Motto:  
V životě se řídí mottem: „Jsem, jaká jsem, a už mohu dodat: a nikdo mě nezmění.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty