Tomáš (21) vystudoval SPŠ Chrudim – elektrotechnika a mechatronika. Pracoval jako seřizovač CNC strojů. Nyní dále studuje na vysoké škole fyzioterapii.
Tomáš Voříšek má rád žabí stehýnka
Prostřeno! S29 (14)
Je svobodný. Ve volném čase rád chodí cvičit, díky čemuž se i dostal k vaření. Chtěl by svůj um předvést před celým národem. Do pořadu se přihlásil sám, protože má rád výzvy a chtěl by poměřit své síly s ostatními kuchaři. Pokud by vyhrál, tak by udělal velkou oslavu pro kamarády a zaplatil by si školné. Zábava bude lukostřelba. Toto menu si vybral, protože by chtěl našemu národu ukázat, že vaření není jen o vepřovém s knedlíkem a zelím.
VSTOUPIT DO DISKUZE
Koníčky, zájmy:
Má rád cvičení a cestování.
Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je klidný, přátelský a hodný.
Proč se přihlásil:
Do pořadu se přihlásil sám, protože má rád výzvy a chtěl by poměřit své síly s ostatními kuchaři.
Co od soutěže očekává:
Rád pozná nové lidi a přiučí se novým receptům.
Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by udělal velkou oslavu pro kamarády a zaplatil by si školné.
Vztah k vaření:
Vaření ho baví od dětství, kdy se učil vařit s babičkou.
Zajímavá historka z vaření:
Jednou vařil ve Finsku, kde měli moc silný sporák, takže připálil celou večeři. Kvůli tomu, že nefungovala digestoř, se mu podařilo spustit požární čidlo.
Co nejraději vaří:
Nejraději připravuje míchaná vajíčka.
Co jí:
Má rád vše, co je dobré.
Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí červenou řepu. Nikdy by nesnědl hrstkovou polévku.
Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří Kodok kaki goren.
Alergie:
Netrpí žádnou alergií.
Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí nuda.
Motto:
V životě se řídí mottem: „I z prázdné lednice lze vykouzlit michelinský pokrm.“
Soutěžní menu:
redaktorka FTV Prima