Tomáš Voříšek má rád žabí stehýnka

Tomáš (21) vystudoval SPŠ Chrudim – elektrotechnika a mechatronika. Pracoval jako seřizovač CNC strojů. Nyní dále studuje na vysoké škole fyzioterapii.

Je svobodný. Ve volném čase rád chodí cvičit, díky čemuž se i dostal k vaření. Chtěl by svůj um předvést před celým národem. Do pořadu se přihlásil sám, protože má rád výzvy a chtěl by poměřit své síly s ostatními kuchaři. Pokud by vyhrál, tak by udělal velkou oslavu pro kamarády a zaplatil by si školné. Zábava bude lukostřelba. Toto menu si vybral, protože by chtěl našemu národu ukázat, že vaření není jen o vepřovém s knedlíkem a zelím.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Má rád cvičení a cestování.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je klidný, přátelský a hodný.

Proč se přihlásil:
Do pořadu se přihlásil sám, protože má rád výzvy a chtěl by poměřit své síly s ostatními kuchaři.

Co od soutěže očekává:
Rád pozná nové lidi a přiučí se novým receptům.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by udělal velkou oslavu pro kamarády a zaplatil by si školné.

Vztah k vaření:
Vaření ho baví od dětství, kdy se učil vařit s babičkou.

Zajímavá historka z vaření:
Jednou vařil ve Finsku, kde měli moc silný sporák, takže připálil celou večeři. Kvůli tomu, že nefungovala digestoř, se mu podařilo spustit požární čidlo.

Co nejraději vaří:
Nejraději připravuje míchaná vajíčka.

Co jí:
Má rád vše, co je dobré.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí červenou řepu. Nikdy by nesnědl hrstkovou polévku.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří Kodok kaki goren.

Alergie:
Netrpí žádnou alergií.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování mu vadí nuda.

Motto:
V životě se řídí mottem: „I z prázdné lednice lze vykouzlit michelinský pokrm.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty