Také rádi začínáte den talířem plným krémových míchaných vajíček? Perfektní a rychlé jídlo, které můžete každý den obměnit přesně podle své chuti – jednou s cibulkou, podruhé se smetanou, někdy s kouskem slaninky nebo závějí pažitky…
Tajný trik, jak připravit nejlepší míchaná vajíčka
K tradiční přípravě potřebujete pánev s nepřilnavým povrchem a vařečku. A mírný plamen, na kterém ta vajíčka uvaříte. Ale existuje jeden kuchyňský nástroj, s kterým připravíte nejlepší míchaná vajíčka vašeho života! Nevěříte?
Dokonalá míchaná vajíčka uvaříte díky čínským hůlkám!
Nepřetržitým mícháním tenkými hůlkami vytvoříte ve vejcích menší kousky, směs bude díky tomu lehká a nadýchaná. Dřevěné hůlky jsou také šetrné k povrchu pánve, i když opravdu poctivě mícháte :)
Až si budete příště objednávat domů čínu nebo sushi, schovejte si zbylé hůlky na snídani. Slibujeme, že takhle už budete míchaná vajíčka připravovat pokaždé…
(klam)