Pavel Šalitroš je bývalý introvert

Alternativní panna cotta - Prostřeno! S29 (110)

Pavel (30) vystudoval gymnázium v Bruntále, následně pokračoval na trenérské škole, kterou prokládal kurzy herectví a moderátorství. Podniká ve fitness a pracuje jako trenér.

Rád by si udržel soukromí a nechce svůj rodinný život probírat. Přijal toto pozvání, protože i s týmem usoudil, že by to mohla být legrace a dobrá zkušenost v rámci jistého tlaku, který na něj bude vyvíjen při pozici, která mu není vůbec komfortní (vaření). Výhru by věnoval na charitu.

Čtěte také: Připravujeme Prostřeno! z Moravskoslezského kraje. Soutěžící připraví amuse bouche

Jako zábavu si pro své hosty připraví ochutnávku potravin a hádání, kde jsou přidaná ochucovadla a co je bez nich. Proč si vybral toto menu? Sestavil variabilní kombinaci menu, aby mohl jídlo přizpůsobit hostům dle potřeby a jejich případnému stylu stravování. Osobně nemá s podobným vařením moc zkušeností, tak si tvořil něco jednoduchého, místy originálního, zdravého a věří, že i chutného.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Jeho práce je zároveň jeho největším koníčkem a dává do toho také všechnu svoji energii. Věnuje se své talkshow Cvičení s Pavlem Šlitrošem, kam si zve různé známé tváře, cvičí s nimi a dělá rozhovor. Dále se věnuje sociálním sítím, kde se snaží lidem předat své know-how, bavit je a předávat pozitivní energii. Ve spojení s různými známými lidmi, které trénuje, to je fajn motivace pro široké spektrum lidí, diváků a fanoušků. Baví ho pomáhat lidem a měnit jejich životy v rámci postavy a celkového psychického naladění, které s tím úzce souvisí. Správná motivace je dle něj základ. Občas moderuje nějaké akce, líbí se mu herectví, a tak se někdy v nějakém projektu angažuje anebo na besedách předává lidem své zkušenosti a motivaci.

Má rád své přátele, sport a také čte knihy úspěšných lidi, se kterými se i rád setkává a čerpá od nich jejich auru. Naposledy například se zpěvákem kapely Rammsteinn Tillem Lindemannem anebo se setkal s Arnodlem Schwarzeneggerem. Je to jeho motivace, která ho denně pohání k tomu, být úspěšný a lidem užitečný. Rád řeší filozofické otázky, miluje hudbu a pocit úspěchu.

Charakter: Je téměř „přeléčený“ introvert, i když mnohdy stále jisté známky tohoto rysu pociťuje. Bylo to spíše na základě nižšího sebevědomí, které ho provázelo v dětství a dospívání.

Momentálně je sebevědomý člověk, který má rád objektivitu, slušné chování, férovost, hodnoty a pracovitost. Nemá rád výmluvy a neustálé stížnosti s nulovou snahou něco změnit. Má svou hlavu a málokdo či co ho ovlivní. Snaží se na vše pohlížet objektivně a reálně. Rád podává pomocnou ruku a cítí velké štěstí, když někomu v dosažení jeho cíle pomůže.

Proč se přihlásil: Přijal toto pozvání, protože i s týmem usoudil, že by to mohla být legrace a dobrá zkušenost v rámci jistého tlaku, který na něj bude vyvíjen při pozici, která mu není vůbec komfortní (vaření).

Co od soutěže očekává: Těší se na legraci, seriózní show, která bude bavit lidi, a hlavně zkušenost. Byl by rád, kdyby si všichni – jak soutěžící, tak i štáb a diváci – odnesli pozitivní energii a úsměv na tváři.

Co by udělal s výhrou: Výhru by věnoval na charitu.

Vztah k vaření: K vaření nemá moc vztah. Buď mu někdo uvaří, anebo si uvaří základní zdravé suroviny.

Zajímavá historka z vaření: Žádnou příhodu z vaření nemá.

Co nejraději vaří: Většinou moc nevaří – buď je mu zdravě uvařeno, anebo si dá něco jednoduchého, jako je losos v parním hrnci, těstoviny, zelenina, steak v kontaktním grillu s rýží a něco v tomto duchu.

Co jí: Stravuje se vesměs zdravě, ale nemá zábrany si dát cokoli, co mu chutná – ale v rámci nějaké kontroly a mezí.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nikdy by nesnědl koprovku a sladkou rýži (nákyp), ale pro kameru vše zvládne.

Nejoblíbenější jídlo: Má rád pizzu, maso a mekáč.

Alergie: O žádné alergii neví.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí mlaskání.

Motto: V životě se řídí mottem: „Jen tvrdá práce přináší opravdový úspěch.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty