Po celou kariérní dobu pracuje Oldřich (46) na pozici šéfkuchař, kde získal zkušenosti od známých šéfkuchařů jak z domácí tuzemské scény, tak i v zahraničí.

Prostřeno! S30 (49)
Po celou kariérní dobu pracuje Oldřich (46) na pozici šéfkuchař, kde získal zkušenosti od známých šéfkuchařů jak z domácí tuzemské scény, tak i v zahraničí.
Dělal si poznámky, ze kterých doposud čerpá, a upravuje recepty dle provozu, ve kterém pracuje. Je rozvedený a má dvě děti – Leontýnku (14 let) a Isabelku (6 let). Jeho život je velmi pestrý a výživný. Žije každý den naplno, jako by byl jeho poslední. Nabídku přijal, aby měl možnost ukázat, co je v něm dobrého, a dal možnost mladým talentům ukázat, jak je gastronomie krásná.
Zároveň to bere jako poděkování svým dětem, které mu dávají sílu a jsou jeho motorem, jenž ho žene dopředu. Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval dětem z Klokánku. Bude servírovat menu z hotelu, kde vaří na pozici Executive chef. Během zábavy se budou jeho spolusoutěžící vlnit v rytmu tance s taneční lektorkou.
Koníčky, zájmy: Rád hraje lední hokej, lyžuje a baví ho objevování krásných pláží, kde se rád odreaguje na sluníčku a utápí se v paprskách slunce.
Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je temperamentní, zodpovědný, cílevědomý srdcař, který miluje svoji práci.
Proč se přihlásil: Nabídku přijal, aby měl možnost ukázat, co je v něm dobrého, a dal možnost mladým talentům ukázat, jak je gastronomie krásná.
Zároveň to bere jako poděkování svým dětem, které mu dávají sílu a jsou jeho motorem, jenž ho žene dopředu.
Co od soutěže očekává: Těší se na nové zkušenosti a možnost poznat fajn lidi. Rád se seznámí s novými kolegy a vymění si s nimi jak své zkušenosti v kuchyni, tak i nějakou kulinářskou vizi a inspiraci.
Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval dětem z Klokánku.
Vztah k vaření: Vaření je láska a vášeň, která ho naplňuje.
Zajímavá historka z vaření: Jednou mu v ruce bouchla šlehačková láhev s espumou, a to mu moc do smíchu nebylo.
Co nejraději vaří: Má rád mořské plody a italskou kuchyni.
Co jí: Má rád, pokud je jídlo dobře uvařené – může to být i obyčejné jídlo, které všichni znají z dětství.
Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí vnitřnosti a ani by je nesnědl.
Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří pasta.
Alergie: Alergii na potraviny nemá.
Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí, když se někdo chová neslušně a dává najevo svoji aroganci.
Motto: V životě se řídí heslem: „Optimismus.“
Sledujte Prostřeno! každý všední den od 16:50 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.
Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play nebo v Apple Store.
Hovězí tartar s lískovým oříškem, meruňkovým puré, lanýžovou majonézou a naším chlebem z hotelu Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Grilované tygří krevety s cherry rajčaty Datterino, hroznovým vínem a Meunier omáčkou s čerstvým lanýžem Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Hovězí Wellington s lanýžovým puré Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Rozložené tiramisu s perníkovým mascarpone, švestkami a maková zmrzlina Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Oldřich Holec Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Hovězí tartar s lískovým oříškem, meruňkovým puré, lanýžovou majonézou a naším chlebem z hotelu Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Grilované tygří krevety s cherry rajčaty Datterino, hroznovým vínem a Meunier omáčkou s čerstvým lanýžem Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living