Tatarák
- hovězí svíčková 80 g
- sůl špetka
- pepř špetka
- olivový olej
Meruňkový gel
- ovocné pyré (meruňkové) 200 g
- agar 3 g
- cukr krystal 20 g
Postup
- Svíčkovou nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme.
- Zakápneme olivovým olejem.
Lanýžová majonéza
- Do majonézy zašleháme bílou lanýžovou velutatu.
- Uchovávejte v lednici.
Meruňkový gel
- Pyré svaříme s cukrem a agarem, necháme zatuhnout.
- Následně rozmixujeme do hladkého gelu.
Sušený žloutek
- Žloutek zasypeme solí, necháme dva dny sušit.
- Poté opláchneme a usušíme.
Autor receptu: Oldřich Holec
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!