Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

  • Zavřít
V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

Každý kulinářský nadšenec rozhodně ocení originální kuchařky s tipy na jedlé dárky a různé dobroty. Knihy v tomto duchu vytvořila Denisa Bartošová a my jsme ji pro vás trochu vyzpovídali!

Seznam.cz banner

Denisa Bartošová, dekorstylistka, autorka a žena mnoha talentů, ráda vymýšlí cokoli, čím by potěšila a zkrášlila své okolí. Vůbec přitom nezáleží na tom, zda vznikne článek, svícen, polštář, zástěra nebo nový recept. Z jejího kreativního nadšení se nedávno zrodily také Láskominy – kniha plná skvělých nápadů, která probudí i to nejospalejší tvůrčí já.

Říká se o vás, že jste ženou s nenechavýma rukama, která dokáže i z mála vykouzlit něco výjimečného. Máte ještě tendenci „vejít“ se do profesních škatulek, nebo se naopak hrdě hlásíte k rozmanitosti?

Do škatulky dekorstylistka se už asi nevejdu. Navíc většina lidí mimo branži stejně netuší, co si pod tímto pojmem představit, takže obvykle přichází na řadu dlouhé vysvětlování a popisování. Jsem kreativec – věnuji se jak dekorstylingu, tak interiérovému designu. Ráda taky fušuji do grafiky, což v praxi znamená, že do ní „kecám“ manželovi. Čas od času dělám foodstyling, ale to se týká výhradně „mých“ projektů. Někdy píšu, takže v neposlední řadě jsem taky autorka.

Nedávno jste vydala již druhou knihu. Vzpomenete si, kdy přesně se začaly Láskominy rodit?

Myšlenka dát dohromady něco podobného ve mně začala klíčit docela dávno. Nápady v šuplíku jsem měla dva, ale vytáhla jsem jako první Lásku (titul Láska prochází kuchyní, pozn. autorky)! Český národ se tak nádherně „rozvařil“ a já jsem nechtěla riskovat, že mi nápad na knihu plnou jedlých dárků někdo vyfoukne. Takže Láskominy prostě jen čekaly na svou příležitost a samozřejmě se od prvotního konceptu dost vzdálily, protože i já se stále někam posouvám. Chtěla jsem do téhle druhé knihy „narvat“ opravdu všechno, co mě baví. Tvoření, vaření, činčání... Doufám, že se to povedlo!

Utopenci de luxe
Recepty

Utopenci de luxe

25

Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně.

Kniha je opravdu hodně pestrá, plná nevšedních nápadů... Dědí se u vás kreativní duch z generace na generaci?

Zrovna včera jsem Láskominy dovezla mamince. Jak v knize listovala, pořád dokola kroutila hlavou nad tím, po kom tohle všechno mám… Moje mamka je totiž naprosto klasická intelektuálka – velmi sečtělá s velkým přehledem, ale nikdy nepekla ani moc nevařila, natož aby kutila. Babička byla nejúžasnější zahradnice, kterou jsem znala, právě díky ní se asi zrodila moje láska k zahradě a k pěstování naprosto čehokoli, ideálně samozřejmě toho, co se dá konzumovat… Tatínek byl velmi manuálně zručný a asi neexistovalo nic, s čím by si neporadil – od výroby nábytku po zahradničení. Dokázal opravit všechno na světě a dokonce mi jednou ušil několik oblečků na mončičáka! Dědeček byl malíř a spisovatel. Zdá se tedy, že pokud jsem zdědila nějaký talent, jde po mužské linii (smích).

S čím se ve své práci musíte nejvíce prát?

Asi s tím, abych si věci nebrala osobně, to mi pořád nějak nejde. Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně. Svým způsobem si ale říkám, že ke kreativní činnosti emoce prostě patří, odrážejí se pak ve výsledku. Kdybych to, co tvořím, brala jen jako „práci“, je nebezpečí, že už to nebude takové…

Z vašich knih vyloženě sálá domácí teplo. Co je pro vás základem útulného domova?

Uklizeno, voňavo, teplo a hrnec nějaké výborné polévky na plotně, třeba cibulačky. Podobné kulisy se u nás sice snažím zařídit, ale ne vždy tomu tak je. Můj dům je totiž částečně mým ateliérem, stále se u nás něco kutí, vaří a fotí… Znamená to nejen neustálý kolotoč uklízení, ale také pravidelné obměny interiéru, který přizpůsobuji potřebám konkrétní práce. Do toho máme dvě mladé fenky, které neustále něco okusují, občas přijdu domů a podlaha v obýváku vypadá jako záhon s mulčovací kůrou. K tomu dvě kočky, které se úplně nejraději vyvalují na čistě vypraných potazích křesel nebo rovnou v koši s voňavým prádlem. Ale alespoň jednou týdně je uklizeno, v krbu praská oheň a já zapaluji jednu vonnou svíčku za druhou…

Kromě psů a koček máte doma i slepičky adoptované z velkochovu, co vás k tomu vedlo?

Domácí vajíčka jsem chtěla už dávno. Prvním krokem byl nákup kurníku, který jsme ale místo smontování složili do zahradního domku. Tři roky jsme kolem něj chodili, než jsme se konečně rozhoupali, abychom mu vdechli život. Neobešlo se to bez potíží, protože jsme za ta léta zapomněli, jak se má vlastně smontovat. Natřela jsem ho krásnou šmolkově modrou s bílou, postavili jsme výběh a pomalu jsem začala přemýšlet, jaké obyvatelky do něj pořídit… Když se ke mně dostala informace o projektu Slepice v nouzi, který zachraňuje slepičky před předčasnou smrtí ve velkochovech, bylo rozhodnuto! Zpočátku byly nové obyvatelky našeho kurníku trochu vyděšené, ale hned první den snesly pět vajec a úžasné tempo snášení si drží do dneška. Rozdíl není jen v dobrém pocitu z adopce, ale i v chuti – domácí vajíčka jsou s kupovanými prostě nesrovnatelná!

Horký vánoční punč s pomerančem
Recepty

Horký vánoční punč s pomerančem

75

Podělíte se o nějaký další kulinářský objev?

Nemám moc času objevovat nové podniky, takže vás možná trochu zklamu. U nás v Kostelci nad Černými lesy nedávno konečně propukly Farmářské trhy, účast je zatím mírná, ale oceňuji snahu pořadatelů. Přímo na trhu jsem narazila na místní Kozí farmu – jejich sýry jsme si doma úplně zamilovali! Velkým objevem pro mě byl také catering cimesdeli.cz! Vařili na svatbě mých kolegů fotografů a já celou noc jen jedla, jedla a jedla a když jsem šla spát, v duchu jsem se modlila, aby jejich úžasná polévka zbyla ještě na snídani. Líbí se mi jejich koncept, poctivost a neskutečně lahodné kombinace, které mě po dlouhé době obrovsky pobavily a nadchly!

Láskominy jsou úspěšně na světě, jaké máte další plány do budoucna?

V plánu je určitě třetí kniha, ale nebude jen má. Budu mít spoluautorku, aktuálně připravujeme koncept a bude to samozřejmě bomba! Zatím je vše tajné, ale dlouho už to nevydržíme (smích). Moc toužím po tom mít vlastní kreativní časopis. To je můj velký sen, který ovšem v této chvíli snem pouze zůstává… Od listopadu mám v plánu rozjet kurzy, které budou úzce souviset s mojí knižní tvorbou. Přála bych si stíhat alespoň jeden měsíčně.

O autorce

Denisa Bartošová se od roku 2005 profesionálně věnuje dekorstylingu. V minulosti spolupracovala s časopisy Apetit a Albert v kuchyni, Gurmet či Marianne bydlení. Nakladatelství Smart Press nedávno vydalo její druhou knihu Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok.

Více informací o knize najdete na: MojeLaskominy.cz. Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz, kde si můžete obě Denisiny knihy zároveň objednat.

Autor: Eva Karlasová

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce kniha emoce rozhovor Kostelec nad Černými lesy kreativní jedlé dárky Láskominy Denisa Bartošová

Návrhy pro vás

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu Sladké

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween Sladké

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí Maso

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Sladké

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween


Přečtěte si také

Sladké
Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Prostřeno!
Prostřeno: Citronový cheesecake

Prostřeno: Citronový cheesecake

Prostřeno!
Prostřeno: Domácí těstoviny s pepřovou omáčkou a kuřecím masem

Prostřeno: Domácí těstoviny s pepřovou omáčkou a kuřecím masem

Prostřeno!
Prostřeno: Francouzská cibulová polévka s krutony a sýrem

Prostřeno: Francouzská cibulová polévka s krutony a sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Bageta s avokádovou pomazánkou a holandskou omáčkou

Prostřeno: Bageta s avokádovou pomazánkou a holandskou omáčkou

Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Polévky
Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Soutěžící
Viktorie Bartošová jednou pekla pizzu i s prkýnkem

Viktorie Bartošová jednou pekla pizzu i s prkýnkem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween Sladké

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Sladké

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Omáčky
Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí Maso

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Maso
Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny Polévky

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Omáčky
Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Hádka o vydání Babiše: Podle Jurečky patří na Pankrác. Nerozumíte tomu, tepal ho Rajchl Vyznamenaný generál Vojta: Hrdina, jehož popravu Češi pomstili atentátem na Heydricha Masivní výpadek důležité služby Microsoftu: Problémy hlásily aerolinky i uživatelé aplikací

prima-zeny

Věrní věří, že Petru zavraždil Marek pohárem. Jinou variantu vidí jen Vanilly Na Miu začíná padat podezření. Marek se snažil Sofii předat skrytou zprávu Kotek bojuje s živly. Voda neteče z kohoutku, ale střechou. Realita je krutá, říká

prima-zoom

Chování lidí před koncem světa Dva mladíci se naposledy objali a chvíli na to zemřeli. Mrazivá fotka z požáru turbíny obletěla celý svět Největší hurikán za posledních 100 let dosáhl ničivé rychlosti 406 km/h. Podívejte se do jeho oka

prima-fresh

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

prima-cool

Je nový Predátor totální akční pecka? 9 věcí, které nevíte o Soudci Dreddovi: Proč film se Stallonem není mnohem drsnější? O čem bude 2. série Vetřelce? Připravte se na velkolepou Hru o trůny

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Nejděsivější dům v Česku opět otevřel vrátka: Majitel připravil mnoho novinek Jak se starat o vánoční kaktus, aby na Vánoce bohatě kvetl Nejbarevnější listy mají na podzim ambroň, ginkgo a aronie

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.