Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

  • Zavřít
V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

Každý kulinářský nadšenec rozhodně ocení originální kuchařky s tipy na jedlé dárky a různé dobroty. Knihy v tomto duchu vytvořila Denisa Bartošová a my jsme ji pro vás trochu vyzpovídali!

Seznam.cz banner

Denisa Bartošová, dekorstylistka, autorka a žena mnoha talentů, ráda vymýšlí cokoli, čím by potěšila a zkrášlila své okolí. Vůbec přitom nezáleží na tom, zda vznikne článek, svícen, polštář, zástěra nebo nový recept. Z jejího kreativního nadšení se nedávno zrodily také Láskominy – kniha plná skvělých nápadů, která probudí i to nejospalejší tvůrčí já.

Říká se o vás, že jste ženou s nenechavýma rukama, která dokáže i z mála vykouzlit něco výjimečného. Máte ještě tendenci „vejít“ se do profesních škatulek, nebo se naopak hrdě hlásíte k rozmanitosti?

Do škatulky dekorstylistka se už asi nevejdu. Navíc většina lidí mimo branži stejně netuší, co si pod tímto pojmem představit, takže obvykle přichází na řadu dlouhé vysvětlování a popisování. Jsem kreativec – věnuji se jak dekorstylingu, tak interiérovému designu. Ráda taky fušuji do grafiky, což v praxi znamená, že do ní „kecám“ manželovi. Čas od času dělám foodstyling, ale to se týká výhradně „mých“ projektů. Někdy píšu, takže v neposlední řadě jsem taky autorka.

Nedávno jste vydala již druhou knihu. Vzpomenete si, kdy přesně se začaly Láskominy rodit?

Myšlenka dát dohromady něco podobného ve mně začala klíčit docela dávno. Nápady v šuplíku jsem měla dva, ale vytáhla jsem jako první Lásku (titul Láska prochází kuchyní, pozn. autorky)! Český národ se tak nádherně „rozvařil“ a já jsem nechtěla riskovat, že mi nápad na knihu plnou jedlých dárků někdo vyfoukne. Takže Láskominy prostě jen čekaly na svou příležitost a samozřejmě se od prvotního konceptu dost vzdálily, protože i já se stále někam posouvám. Chtěla jsem do téhle druhé knihy „narvat“ opravdu všechno, co mě baví. Tvoření, vaření, činčání... Doufám, že se to povedlo!

Utopenci de luxe
Recepty

Utopenci de luxe

21

Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně.

Kniha je opravdu hodně pestrá, plná nevšedních nápadů... Dědí se u vás kreativní duch z generace na generaci?

Zrovna včera jsem Láskominy dovezla mamince. Jak v knize listovala, pořád dokola kroutila hlavou nad tím, po kom tohle všechno mám… Moje mamka je totiž naprosto klasická intelektuálka – velmi sečtělá s velkým přehledem, ale nikdy nepekla ani moc nevařila, natož aby kutila. Babička byla nejúžasnější zahradnice, kterou jsem znala, právě díky ní se asi zrodila moje láska k zahradě a k pěstování naprosto čehokoli, ideálně samozřejmě toho, co se dá konzumovat… Tatínek byl velmi manuálně zručný a asi neexistovalo nic, s čím by si neporadil – od výroby nábytku po zahradničení. Dokázal opravit všechno na světě a dokonce mi jednou ušil několik oblečků na mončičáka! Dědeček byl malíř a spisovatel. Zdá se tedy, že pokud jsem zdědila nějaký talent, jde po mužské linii (smích).

S čím se ve své práci musíte nejvíce prát?

Asi s tím, abych si věci nebrala osobně, to mi pořád nějak nejde. Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně. Svým způsobem si ale říkám, že ke kreativní činnosti emoce prostě patří, odrážejí se pak ve výsledku. Kdybych to, co tvořím, brala jen jako „práci“, je nebezpečí, že už to nebude takové…

Z vašich knih vyloženě sálá domácí teplo. Co je pro vás základem útulného domova?

Uklizeno, voňavo, teplo a hrnec nějaké výborné polévky na plotně, třeba cibulačky. Podobné kulisy se u nás sice snažím zařídit, ale ne vždy tomu tak je. Můj dům je totiž částečně mým ateliérem, stále se u nás něco kutí, vaří a fotí… Znamená to nejen neustálý kolotoč uklízení, ale také pravidelné obměny interiéru, který přizpůsobuji potřebám konkrétní práce. Do toho máme dvě mladé fenky, které neustále něco okusují, občas přijdu domů a podlaha v obýváku vypadá jako záhon s mulčovací kůrou. K tomu dvě kočky, které se úplně nejraději vyvalují na čistě vypraných potazích křesel nebo rovnou v koši s voňavým prádlem. Ale alespoň jednou týdně je uklizeno, v krbu praská oheň a já zapaluji jednu vonnou svíčku za druhou…

Kromě psů a koček máte doma i slepičky adoptované z velkochovu, co vás k tomu vedlo?

Domácí vajíčka jsem chtěla už dávno. Prvním krokem byl nákup kurníku, který jsme ale místo smontování složili do zahradního domku. Tři roky jsme kolem něj chodili, než jsme se konečně rozhoupali, abychom mu vdechli život. Neobešlo se to bez potíží, protože jsme za ta léta zapomněli, jak se má vlastně smontovat. Natřela jsem ho krásnou šmolkově modrou s bílou, postavili jsme výběh a pomalu jsem začala přemýšlet, jaké obyvatelky do něj pořídit… Když se ke mně dostala informace o projektu Slepice v nouzi, který zachraňuje slepičky před předčasnou smrtí ve velkochovech, bylo rozhodnuto! Zpočátku byly nové obyvatelky našeho kurníku trochu vyděšené, ale hned první den snesly pět vajec a úžasné tempo snášení si drží do dneška. Rozdíl není jen v dobrém pocitu z adopce, ale i v chuti – domácí vajíčka jsou s kupovanými prostě nesrovnatelná!

Horký vánoční punč s pomerančem
Recepty

Horký vánoční punč s pomerančem

72

Podělíte se o nějaký další kulinářský objev?

Nemám moc času objevovat nové podniky, takže vás možná trochu zklamu. U nás v Kostelci nad Černými lesy nedávno konečně propukly Farmářské trhy, účast je zatím mírná, ale oceňuji snahu pořadatelů. Přímo na trhu jsem narazila na místní Kozí farmu – jejich sýry jsme si doma úplně zamilovali! Velkým objevem pro mě byl také catering cimesdeli.cz! Vařili na svatbě mých kolegů fotografů a já celou noc jen jedla, jedla a jedla a když jsem šla spát, v duchu jsem se modlila, aby jejich úžasná polévka zbyla ještě na snídani. Líbí se mi jejich koncept, poctivost a neskutečně lahodné kombinace, které mě po dlouhé době obrovsky pobavily a nadchly!

Láskominy jsou úspěšně na světě, jaké máte další plány do budoucna?

V plánu je určitě třetí kniha, ale nebude jen má. Budu mít spoluautorku, aktuálně připravujeme koncept a bude to samozřejmě bomba! Zatím je vše tajné, ale dlouho už to nevydržíme (smích). Moc toužím po tom mít vlastní kreativní časopis. To je můj velký sen, který ovšem v této chvíli snem pouze zůstává… Od listopadu mám v plánu rozjet kurzy, které budou úzce souviset s mojí knižní tvorbou. Přála bych si stíhat alespoň jeden měsíčně.

O autorce

Denisa Bartošová se od roku 2005 profesionálně věnuje dekorstylingu. V minulosti spolupracovala s časopisy Apetit a Albert v kuchyni, Gurmet či Marianne bydlení. Nakladatelství Smart Press nedávno vydalo její druhou knihu Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok.

Více informací o knize najdete na: MojeLaskominy.cz. Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz, kde si můžete obě Denisiny knihy zároveň objednat.

Autor: Eva Karlasová

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce kniha emoce Kostelec nad Černými lesy kreativní jedlé dárky Láskominy Denisa Bartošová rozhovor

Návrhy pro vás

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu Recepty

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Espresso tonic – kávový hit, který vás osvěží i v tom největším horku

Espresso tonic – kávový hit, který vás osvěží i v tom největším horku

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Recepty
Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Sladké
Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Kalousek: Vláda si pochvaluje schodek? To je nesmírně nebezpečné, odnesou to příští generace Napadl dvě Ukrajinky, jednu z nich zranil. Soud muži za útok na pouti v Plasích uložil podmínku Trumpova ofenziva: „Vraždícímu“ Putinovi slíbil zásadní vzkaz, Kanadě a EU další celní tornádo

prima-zeny

Monika Bagárová promluvila o dceři: Má už svou hlavu. S mým partnerem mají krásný vztah Módní alarm z další párty ve Varech: Verešová v jednodušším stylu, Langmannová v pánském Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry

prima-zoom

Proč jsou muži vyšší než ženy? S Hitlerovou poslední záchranou měly létat i děti. Laciná stíhačka se chlubila vystřelovacím sedadlem Ulovený žralok vyzvracel uříznutou ruku. Ihned začalo napínavé vyšetřování vraždy

prima-fresh

Espresso tonic – kávový hit, který vás osvěží i v tom největším horku Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

prima-cool

VIDEO: Trailer nové Rudé Sonji Duna 3: Začalo se natáčet, režisér sdílel první fotku z placu Bude z nového Supermana hit? Američané film chválí, byly upraveny finanční odhady

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

František Ringo Čech žije ve finském srubu. Byl mezi prvními, kdo si takové bydlení pořídil Koupání v Česku jako u moře: Vlkovská pískovna nabízí středomořský ráj Knotová zálivka zajistí pokojovkám dostatek vody i během vaší dovolené

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.