Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Utopenci de luxe

do 30 minut
Utopenci de luxe
Utopenci de luxe Autor: Marek Bartoš / Láskominy
Utopenec je klasika klasik, a dokonce i můj muž, téměř vegetarián, si tyhle naložené špekáčky někdy v hospodě dá. A protože láska prochází nejprve kuchyní a pak teprve žaludkem, vymyslela jsem pro svého muže a taky pro vás tuhle utopencovou specialitu.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Gothaj nakrájejte na kolečka silná 1 cm a formičkou vykrájejte tvary prasátek.
  2. Pak vkládejte střídavě do sklenice: prasátka, osminky cibule, chilli papričky a koření.
  3. Svařte vodu, ocet, cukr, sůl a olej a po vychladnutí sklenici tímto nálevem zalijte.
  4. Uzavřete a nechte 8–10 dní v chladu odležet.
Reklama

Utopenci de luxe 2 Foto:

Utopenci de luxe; foto: Marek Bartoš / Láskominy

Láskominy Denisy Bartošové

Láskominy Foto:

Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok

Udělejte svým milovaným radost dárkem s příběhem. Takovým, který je s láskou ručně vyrobený, krásně zabalený a navíc se dá sníst. A nebo darujte samotnou knihu plnou návodů na nazdobené dobroty a inspirace pro tvoření.

Druhá kniha Denisy Bartošové – autorky, která je svou kreativitou a nenechavýma rukama pověstná, by neměla chybět všem těm, kterým není líno vdechnout dobrým nápadům život. Denisa vám pomocí podrobných postupů pomůže vytvořit věci, na které byste si sami možná netroufli, a to za pár chvil i za pár kaček! Nechte promluvit své tvořivé já a darujte blízkým nebo sami sobě ručně vyrobené láskominy!

Více informací o knize najdete na: 
MojeLaskominy.cz.

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz

Několik receptů z této krásné nové kuchařky najdete i v novém čísle časopisu Prima FRESH, který je právě v prodeji:

Vánoční hostina s Prima FRESH

Vychutnejte si sváteční hostinu s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama