Novinky na trhu: veganský burger, míchané nealko drinky nebo nová příchuť bonbónů

Další článek s oblíbenými novinkami je tu! Tentokrát pro vás máme tři tipy – jeden zasytí, druhý osvěží a třetí je taková sladká tečka na závěr. Jste zvědaví? Tak čtěte dál!

Šťavnatý burger bez masa Pro Planetu

Grilovací sezóna začíná a co jiného neodmyslitelně patří ke grilu než pořádný burger. Jste-li vegani, vegetariáni či chcete pouze odlehčit svému zažívání, hoďte na gril rostlinnou variantu veganského burgeru – sáhněte po Vegan Burgeru Pro Planetu od českého výrobce Semix, který obsahuje především hrachovou bílkovinu doplněnou rýžovým proteinem, lupínky z naklíčené fazole mungo a dále například restovanou cibulku, koření a sušenou zeleninu. Jakmile jednou tento burger ochutnáte, grilovací sezónu si bez něho již nedokážete představit. Zamilují se do něho všichni, včetně milovníků masové varianty.

Příprava je velmi jednoduchá, směs na burger s klíčenou fazolí mungo smícháte s 240 ml studené až ledové vody a 40 ml rostlinného oleje. Vše pořádně promícháte a necháte 30 minut odstát. Následně vytvarujete ze směsi 4 pořádné burgery. Pro ten nejlepší prožitek nechte burgery odležet přes noc v lednici, aby se chutě vzájemně spojily.

Nový Relax Vol.NO – chuť svobody a volnosti

Dlouhé teplé večery, nádherné východy i západy slunce, dobrodružné výpravy i příjemný „chill“, lehkost bytí, svoboda – to je léto! Roční období plné prosluněných dnů a večerů, které láká zajít si s přáteli na piknik nebo uspořádat rodinné setkání či grilovačku na terase a zahrádce. Co vám doladí prázdninové okamžiky k dokonalosti? Lahodně vychlazená novinka – míchané drinky Relax Vol.NO s 0 % alkoholu! Jsou nabité šťavnatou chutí, obsahují totiž 20 % ovocné složky. Vybrat si můžete hned z pěti ikonických příchutí: MINT MOJITO, ORANGE SPRITZ, MANGO MULE, PEACH BELLINI nebo LIME MARGARITA. Chcete karton, nebo raději plechovku?

Namíchat svým přátelům koktejl je zábava, ale ruku na srdce – ne vždy jsou podmínky pro přípravu drinků ideální. Jenže teď už si můžete dát svůj oblíbený osvěžující koktejl kdykoli a kdekoli, aniž byste museli někam na bar! Zkuste nové Relax Vol.NO, které oceníte nejen pro jejich svěží chuť, ale i nulový obsah alkoholu. Můžete si je tedy dopřát i tehdy, když řídíte, nebo jste třeba na pláži a trávíte čas oblíbeným sportem. Věřte, že každý z nás si najde svého favorita, můžete totiž sáhnout po pěti osvědčených recepturách! Jemně sycené míchané drinky Relax Vol.NO v třetinkové plechovce jsou stoprocentně „ready-to-drink“ a léto nebude mít chybu.

A pokud si budete chtít s nápoji pohrát, sáhněte po větších kartonových baleních Relax Vol.NO. Domácí příprava koktejlů se může stát velkou zábavou. Zapojte partnera, kamarádku, rodinu, přátele nebo třeba kolegy z práce. Základem každého míchaného drinku je vhodně zvolené koktejlové sklo, přidejte kvalitní suroviny, které podtrhnou chuť a vůni koktejlu, klasické nebo pestrobarevné ledové kostky, přimíchejte jedlé třpytky a na závěr vše dozdobte třeba neonovými míchátky a pokrájeným ovocem na koktejlových špejličkách. Fantazii se meze nekladou a alkohol-free party s osvěžujícími drinky Relax Vol.NO v kartonu může začít!

Osvěžte si léto s novou příchutí Tic Tac

Konečně se vrátilo sluníčko a s ním i bezstarostná letní nálada, ke které se skvěle hodí nová svěží limitovaná edice Tic Tac Flamingo Cherry Lemonade. Nové dražé s chutí třešní a citronu se nese v barvách plameňáka. Se všemi příchutěmi Tic Tac navíc můžete soutěžit o vstupenky na jeden z největších hudebních festivalů v Evropě Lollapalooza a těšit se na nové zážitky s přáteli.

K ovocným příchutím ikonického dražé Tic Tac pro letošní sezonu přibyla i originální verze Tic Tac Flamingo Cherry Lemonade inspirovaná letní pohodou a osvěžením u vody. A protože léto patří i hudebním zážitkům pod širým nebem, můžete s Tic Tac soutěžit o 100 stylových letních kloboučků, ale především o 2 vstupenky pro 25 výherců na hudební festival Lollapalooza i s ubytováním, který se koná od 7. do 8. září v Olympijském parku v Berlíně. Kupte si v období od 15. května do 15. června 2024 jednu z příchutí Tic Tac a účtenku zaregistrujte na webu.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty