Novinky na trhu: svačinka z ovsa, večerní bylinný čaj nebo čokoláda na zlepšení nálady

Leden se přehoupnul do své druhé poloviny, je na čase udělat sobě nebo svému okolí radost nějakou drobností. Může to být chutná svačinka nebo snídaně pro ty, kteří nemohou mléčné výrobky. Nebo třeba hřejivý čaj k odpolednímu relaxu, ale také něco sladkého na zub – klidně s osobním vzkazem. Tak čtěte dál!

Klíčený Ovsánek s višněmi

Znáte skvělou celozrnnou svačinu pro dospělé i děti, která je plná betaglukanů, živin, vlákniny, a navíc s obsahem bakterií mléčného kvašení? Tak přesně takový je Ovsánek od české značky Semix, který nově seženete s višňovou příchutí. Ovsánek Višeň si zamilujete po prvním ochutnání. Složení Ovsánka ocení sportovci, osoby ve vyšším věku, ale i těhotné a kojící ženy. Ovsánek je nemléčná zakysaná alternativa klasického jogurtu, který se vyrábí fermentací klíčeného ovsa za působení bakterií mléčného kvašení, neobsahuje konzervanty, lepek, ani laktózu.

Seženete ho ve vybraných prodejnách Globus a na Rohlíku.

Večerní bylinný čaj TeaTox

Dopřejte si večer zasloužený odpočinek, uvolnění i zklidnění a relaxujte s Večerním čajem Teatox od českého výrobce Chia Shake. Čaj je založen na unikátní kombinaci bylin a koření jako jsou heřmánek, ibišek, meduňka, lékořice, šípek, kopřiva nebo pomerančová kůra a stévie. Teatox dovede organismus po náročném dni zklidnit, a to hlavně díky účinkům meduňky, ale také může pomoci s hubnutím. Může mít ale rovněž pozitivní vliv i na naši imunitu, pomáhat s odbouráním stresu, harmonizovat a zmírňovat i únavu nebo úzkost.

Podporuje rovněž dobrý spánek a usínání a celkově organismus regeneruje. Díky obsahu stévie má příjemnou sladkou chuť, kterou ještě umocní svěží aroma pomerančové kůry. K tomu všemu je ryze přírodní! Večerní čaj Teatox je tak ideálním večerním nápojem do jakékoli situace. Teatox je možné pít jako sypaný či porcovaný čaj, dle konkrétního balení.

Čokoláda Milka na zlepšení nálady

Druhá polovina ledna je odborníky považována za psychicky velmi náročné období roku: vánoční svátky i novoroční veselí jsou v nenávratnu, venku je sychravo, chybí sluneční svit, novoroční předsevzetí jsou dávno porušená a na obzoru žádné světlé vyhlídky… Podle psychologů je právě nyní velmi důležité být k sobě a lidem v okolí milí, ohleduplní a projevovat si navzájem alespoň malé laskavosti. Stačí maličkost: třeba kousek lahodné čokolády s hřejivým osobním vzkazem. Milka si pro tento případ připravila speciální edici produktů!

„Vybrané produkty Milka mají nyní nově na svém obale speciální dopisní obálku. Na ní může každý napsat svůj osobní vzkaz a sladký dárek rázem získá zcela nový rozměr,“ říká Viktória Uzsáková, brand managerka značky Milka, a dodává: „Naši spotřebitelé se nyní navíc mohou zapojit do soutěže. Stačí navštívit profil Milka na sociální síti Facebook, napsat jemný příběh pod soutěžní příspěvek a můžete vyhrát dárkovou krabici plnou čokolád a dalších laskomin pro někoho ze svých blízkých. Samozřejmě i s osobním vzkazem.“

Milka lískooříšková pomazánka

Lahodná pomazánka Milka s bohatou chutí lískových oříšků je ideální volbou pro dobrou snídani a každodenní mlsání. Rozjasněte den někomu, na kom vám záleží! Obdarujte své blízké balením pomazánky Milka a připojte osobní vzkaz. Limitovaná edice pomazánky má nyní na svém obale speciální dopisní obálku. Díky ní uděláte z pomazánky opravdu sladký a hřejivý dárek.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty