Novinky na trhu: nevšední microtea, křupavé arašídy a limitovaná edice čokolád

Chcete si udělat v novém roce radost něčím dobrým k pití nebo jídlu? Z našich tří tipů si určitě vyberete – první potěší milovníky teplých nápojů, druhý zase fanoušky křupavých buráků. A do třetice tu máme limitku, která se bude velice hodit k nadcházejícím valentýnským oslavám...

Novinka od Waterdrop

Pokud uprostřed zimy toužíte po horkém vánku a nejste příznivci zimní dovolené v tropech, jste na správném místě. Máme pro vás dokonalý tip, který zahřeje nejen vaši po letním počasí toužící duši, ale i tělo čekající na doušek osvěžujícího čaje.

Nenechte si ujít vůbec první letošní novinku Microtea Tropical Fusion, kterou waterdrop® překvapil své stávající i budoucí příznivce. Exotická kombinace šťavnaté mučenky, pikantních bobulí goji a na slunci vyzrálého pomeranče zaručuje prázdninovou pohodu. Navíc je bez cukru, což se může po Vánocích hodit. Kromě dokonalé tropické chuti si Waterdrop dal záležet i na originálním designu příslušenství, které vám navodí letní atmosféru díky stylovému skleněnému hrnku a karafě z dvoustěnného borosilikátového skla, která udrží nápoj teplý po celé hodiny.

Zelené arašídy KK

Arašídy jsou bohaté na vlákninu a bílkoviny, díky čemuž nás rychle zasytí. Arašídy KK pražené nesolené od Aliky představují skvělý doplněk zdravého jídelníčku a parťáka pro vaši štíhlou linii. Arašídy mohou obecně stabilizovat krevní cukr a příznivě působit na pokožku a zažívání. Značka KK vybírá pro své produkty pouze plody podzemnice olejné typu Virginia, které rostou na úpatí hor v Shandongu a místní pěstitelé se o rostliny starají s láskou, ručně je zalévají i sklízejí. Pražením se krásně rozvine jejich chuť, které prostě neodoláte.

Limitovaná edice čokolád Afrodité a Erós od Ajaly

Dopřejte si na Valentýna extatický zážitek a objevte limitovanou kolekci čokolád Ajala inspirovanou samotnými bohy lásky. Spojení originálních chutí a jemnosti přináší okamžik plný slasti, na který jen tak nezapomenete.

Erós

Pro okamžiky, kdy chuťové buňky touží po nebeské rozkoši přichází Ajala s limitovanou edicí čokolády Erós. Bůh touhy a lásky stvořil čokoládu plnou vášně a energie. Díky obsahu směsi ekvádorských kakaových bobů a bylin působících na mužské libido je tato čokoláda ideálním dárkem pro vaše muže. Bergamot a štiplavé chilli vnášejí do každého sousta špetku pikantnosti, která rozpálí nejen vaše chuťové buňky. Ochutnejte tuto nezaměnitelnou kombinaci intenzivní kakaové chuti a osvěžujících tónů a probuďte ve své drahé polovičce touhu po vášnivém dobrodružství.

Afrodité

Zapomeňte na obyčejné čokolády – limitovaná edice Afrodité vás odzbrojí už s prvním kousnutím. Potěšte svou bohyni lásky dárkem, který zahřeje její srdce a vytvoří mezi vámi jedinečné spojení. Krémová textura, intenzivní kakaová chuť, kokosový podtón a pomalu se rozvíjející ovocné aroma lyofilizovaného manga vytvářejí dokonale harmonickou chuť. Avšak to, co činí tuto čokoládu opravdu výjimečnou, je použití přírodních afrodiziak. Ashwagandha a damiána jsou známé svými stimulačními účinky, které mohou podpořit sexuální apetit a prohloubit milostný prožitek. Čokoláda Afrodité není jen sladkost, je to cesta do světa prožitků plných touhy a vášně.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty