Novinky na trhu: nové omáčky, čaj s vůní karamelu nebo zmrzliny „s vůní babího léta“

Další novinky, které rozhodně stojí za zmínku! Omáčky, které využijete při přípravě těstovin nebo pizzy. Voňavý čaj, který vás zahřeje při prvních chladných dnech. A nebo naopak zmrzlina, která vám připomene léto.

Nové omáčky od Panzani

Hovězí boloňská omáčka a rajčatová bazalková omáčka, to jsou novinky, které připravila značka Panzani pro své zákazníky. Omáčky ze 100% ingrediencí přírodního původu, pečlivě vybraných pro jejich kvalitu, a bez konzervantů zaručují autentickou chuť. Rajčatová bazalková omáčka, jedna z nejklasičtějších a nezaměnitelných omáček, představuje kombinaci čerstvé bazalky a italských rajčat.

„Bazalku pěstujeme na severu Itálie, aby byla zaručena její kvalita. Bazalka pochází výhradně ze semen „Ocimum basilicum“ typu Genovese nebo Italico,” vysvětluje Ivana Zajícová, marketingová manažerka Panzani. „Bazalku sklízíme v noci a brzy ráno, aby byla zajištěna dostatečná teplota pro skladování a zpracování, které probíhá do 48 hodin od sklizně. Právě díky tomuto procesu si mohou naši zákazníci užít chuť čerstvé bazalky po celý rok,” doplňuje. Bazalka se pěstuje venku, sklízí a krájí se rovnoměrně, přičemž dodavatelé garantují absenci konzervačních látek a barviv.

Druhou novinkou je hovězí boloňská omáčka, v které oblíbenou boloňskou omáčku doplňují vybrané kousky hovězího masa s jemnou texturou. Tato varianta rozšiřuje řadu boloňských omáček Panzani (boloňská omáčka, boloňská omáčka s masovými kuličkami). Obě novinky rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček, k jejichž výrobě se využívají čerstvá rajčata vypěstovaná na italských polích, nikoliv ve skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají tak svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné.

Africké dálky s TEEKANNE Rooibos

Přichází podzim a s ním období chladných rán i večerů. Využijte těchto chvilek a před naskočením do kolotoče každodenních starostí, či naopak na zklidnění a zpomalení po náročném dni si dopřejte horký voňavý šálek TEEKANNE Rooibos a nechte se alespoň v mysli přenést do slunné jižní Afriky, odkud tento lahodný nápoj pochází. Vychutnat si jej můžete hned ve dvou variantách – Rooibos Caramel nebo Rooibos Vanilla.

Přestože je zařazován mezi čaje, opravdovým čajem není. Rooibos se vyrábí z fermentovaných mladých výhonků a listů podobných jehličí z keře čajovce kapského (Aspalathus linearis), který roste především v jižní Africe – právě tam je také natolik populární, že je dokonce považován za národní nápoj. Hotový nálev má nízký obsah tříslovin, je lehce nasládlý a má krásnou červenou barvu. Stejně jako pravý čaj, také rooibos je bohatý na antioxidanty a má díky tomu mnoho pozitivních účinků na lidský organismus. Navíc je přirozeně bezkofeinový, tudíž je vhodný i pro těhotné ženy, děti či osoby citlivé na kofein. Rooibos skvěle chutná s cukrem či medem nebo třeba s kapkou mléka, lahodná je i jeho studená varianta.

Babí léto s Crème de la Crème

Babí léto je tady! Čas, kdy se pomalu loučíme s létem, ale sluneční paprsky nás ještě stále hřejí a vzduch voní po ovoci. V Crème de la Crème oslavujeme toto magické období pestrou nabídkou chutí, které jsou stejně jedinečné jako dny babího léta. Všechny speciality jsou ručně vyráběny naším mistrem zmrzlinářem, panem Zmrzlinkou – Honzou Hochsteigerem, s důrazem na kvalitu a čerstvé suroviny.

Sezónní ovoce v hlavní roli

Babí léto je plné barev a vůní sezónního ovoce, a to se odráží i v nabídce gelata Crème de la Crème. Přijďte ochutnat jemnou kombinaci hrušky se skořicí nebo osvěžující fíkový sorbet s vlašskými ořechy. Každý kornout a každý kopeček je ručně vyráběný a přináší chutě a vůně konce léta do každého sousta.

Říjen ve znamení čokolády

Říjen je v Crème de la Crème měsícem čokolády! Pan Zmrzlinka Honza Hochsteiger pro vás připravil celou řadu čokoládových delikates – od Mon Cheri, přes čokoládu s mandlemi a skořicí, čoko stracciatellu až po čokoládu s nádechem likéru Grand Marnier. Vrcholem měsíce je náš ČOKO TÝDEN, kdy budete mít možnost ochutnat najednou širokou paletu všech našich čokoládových specialit, vyrobených s maximální péčí a důrazem na kvalitu.

V Crème de la Crème si přijde na své každý – ať už milujete tradiční smetanovou zmrzlinu, veganské speciality, sorbety plné ovocné chuti nebo horké nápoje ze zmrzliny, které zahřejí i během chladnějších večerů. Všechny naše výrobky jsou připravovány s důrazem na řemeslnou kvalitu a výběr těch nejlepších surovin.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty