Novinky na trhu: mošty, nevšední majonézy nebo ovesné štěstí

Další várka novinek, kterou byste si měli pročíst! Tentokrát tu máme ovesné dobroty s čokoládou, nevšední varianty majonézy, které jste nejspíš ještě neviděli. A na závěr ovocné mošty, díky kterým doplníte vitaminy. Čtěte dál!

Ovesné štěstí

Chcete ochutnat opravdové štěstí? Užijte si svoji chvilku klidu a vychutnejte si Ovesné štěstí s čokoládou od značky Semix, které ukrývá v sáčku malé kousky ve tvaru čtyřlístků plné kvalitní hořké čokolády a ovoce. Tato malá zdravá dobrota potěší vaše chuťové pohárky a navodí vám dokonalý pocit radosti.

Kvalitní čokoládu s certifikací od Rainforest Alliance, která zastřešuje udržitelné zemědělství, doplňují sladké datle a naklíčené ovesné vločky bez lepku. Ovesné štěstí je tak bohaté na vlákninu a mohou si ho dopřát i lidé s intolerancí na lepek.

Zdravé majonézy britské značky Hunter & Gather

Za chvíli tu máme Vánoce, lehčí alternativu do bramborového salátu jako když najdete! Pro milovníky zdravé stravy úplný ideál – už nemusíte „hřešit“, abyste si pochutnali na majonéze! Možná fakt nebudete věřit, že něco tak dobrého je i zdravé, ale je to tak. Britská značka Hunter & Gather Foods je v mnoha ohledech unikátní, protože vyrábí majonézy, omáčky, dresinky a dipy, které sází na kvalitní, zdravé tuky nabité živinami jako je např. avokádový nebo olivový olej plus další pro tělo přínosné suroviny. Na produktech Hunter & Gather překvapí úplně jednoduché receptury, to kouzlo tkví v kombinaci pár zajímavých surovin v extra bio kvalitě. Žádný lepek, žádný přidaný cukr, žádné trapné vycpávky jako dochucovadla, konzervanty, které našemu tělu nic nedají a jsou jen zbytečná zátěž. Majonézy Hunter & Gather oprávněně sbírají jedno ocenění za druhým. Na český trh tuto značku uvedl obchod Pravé Bio, protože skvěle pasuje do jejich konceptu uceleného zdravého životního stylu a nabídky těch nejlepších produktů, které kvalitou, chutí a geniální jednoduchostí nemají konkurenci.

Nejlepší zdravé dobroty vymyslí většinou lidé, kteří sami trpí nějakým zdravotním omezením, mají mlsné jazýčky a nebojí se experimentovat. Nejinak je tomu u značky Hunter & Gather Foods, kterou založila Amy trpící celoživotně celiakií a neohrožený experimentátor Jeff. Dali si za cíl vytvářet po všech stránkách zdravé, co nejvíc výživné „klasické“ produkty v té nejlepší kvalitě. Takže nejen celiaci jako sama Amy, ale i nadšenci do paleo, keto, low carb, suger-free stravy, vegetariáni i všichni s intolerancí mléka si přijdou v nabídce Hunter & Gather na své.

Majonézy Hunter & Gather vás dostanou ve všech jídlech, kde jste zvyklí na majonézu klasickou. Do salátů, pomazánek nebo i v rámci teplé kuchyně jako chuťovka k masu, do burgerů – na grilovací party nesmí chybět. Kromě majonéz stojí za to od Hunter & Gather Foods ochutnat i dokonalý kečup, vychytané omáčky, dresinky nebo dipy, ale i luxusní extra panenské oleje nebo praktické nutriční doplňky stravy, např. kolagenovou smetanu do kávy.

České mošty lisované za studena

Dopřejte si dávku vitaminů, vlákniny a hlavně skvělé ovocné chuti s mošty české značky Ovocňák. Stojí za nimi rodinná firma z Moravy, která od roku 2011 pěstuje ovoce a vyrábí z něj kvalitní šťávy, mošty, pyré a další oceňované produkty. Základem moštů jsou jablka z česko-slovenského regionu doplněná ovocem a zeleninou z vlastních sadů nebo od prověřených dodavatelů. Ovoce se lisuje za studena a poté šetrně pasterizuje, aby si zachovalo co nejvíc vitaminů a dalších zdraví prospěšných látek. Mošty jsou bez konzervantů, umělých aromat či přídavku vody.

Ochutnat můžete hned několik příchutí. Vedle „klasiky“ v podobě čistě jablečného moštu vyzkoušejte i kombinaci jablko-hruška, jablko-mrkev nebo jablko-rakytník, která je nabitá vitaminy A a C. Mošty v praktickém 750ml balení si vychutnáte jak studené, tak i v podobě horkého nápoje – stačí je ohřát a doplnit kořením. Mošty si můžete spolu s dalším nákupem zakoupit online.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty