Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Pistáciové hvězdičky

Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Mýty a polopravdy o víně aneb Bílé víno je pouze z bílých hroznů a Pálava je vždy sladká

Na českých i moravských vinicích se produkuje velmi kvalitní víno

Na českých i moravských vinicích se produkuje velmi kvalitní víno Zdroj: iStock

  • Zavřít
Na českých i moravských vinicích se produkuje velmi kvalitní víno

Na českých i moravských vinicích se produkuje velmi kvalitní víno Zdroj: iStock

Víno už dávno není jenom nápojem ke slavnostním příležitostem, ale deci či dvě směle doplňují náš oběd nebo večeři. Případně si ze sklenky bílého, růžového, červeného děláme příjemný večerní rituál. Naše národní sommelierka Klára Kollárová vám objasní nejčastější mýty, které kolují o tomto jedinečném nápoji.

Seznam.cz banner

Určitě se shodneme na tom, že Česká republika je zemí jak pivařskou, tak i vinařskou. Naše krajina byla políbena vínem údajně už kolem 3. století n. l. díky Římanům. První pověst z konce 9. století zmiňují, že o vinařství se u nás zasadili kníže Bořivoj a jeho žena Ludmila. Ti totiž dostali k narození syna Spytihněva originální dárek od moravského knížete Svatopluka – sud vína. Rozkvět vinařství v našich končinách přišel ve 14. století díky Karlu IV., který víno miloval. V současné době se u nás rozprostírá 17 900 ha vinic. Pěstitelů vinné révy je u nás téměř 14 000, což je neskutečné číslo.

Jestliže jste z předchozích řádků dostali chuť na moravské nebo české víno, dolejte si sklenku a pusťte se do čtení, kde vám uvedeme na pravou míru nejasnosti o tomto lahodném nápoji, s nimiž se často setkáváme.

Prázdninové putování za vínem: Tipy na vinařské akce v červenci 2023
Novinky

Prázdninové putování za vínem: Tipy na vinařské akce v červenci 2023

Vína na šroubovací uzávěr nejsou kvalitní

„Šroubovací uzávěry se na vinné láhve používají od poloviny 20. století. Dříve měly jisté rezervy, nicméně v současnosti ale tento typ uzávěrů může být díky nové technologii spolehlivější než korky. Šroubovací uzávěr je dobrou volbou nejen pro vína určená ke konzumaci během 1 až 2 let, ale používá se také na vína bílá i červená určená k delšímu zrání,“ vysvětluje národní sommelierka Klára Kollárová.

Bez dobrého bílého vína francouzskou cibulačku neuvaříte :). Zkuste to podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Pozdní sběr je lepší než moravské nebo české zemské víno

Toto označení bylo velmi důležité v době, kdy hrozny standardně nedosahovaly dobré vyzrálosti. „Dnes se změnily nejen klimatické podmínky, ale lépe rozumíme i fyziologii révy vinné, a proto dosahovat vyzrálosti hroznů v kategorii pozdní sběr není nic těžkého. Nicméně od vyzrálých hroznů k dobrému vínu vede ještě velmi dlouhá cesta. Jednak je daná uměním vinaře, jednak do kvality promlouvá i poloha vinice, odrůda a další faktory. Proto někteří vinaři nemusí své víno s parametry pozdního sběru tzv. zatřídit, ale volí variantu jej prodávat „jen“ jako moravské nebo české zemské víno.“

Tip na výlet: Navštivte Salon vín ve Valticích a ochutnejte 100 nejlepších vín pro rok 2023
Novinky

Tip na výlet: Navštivte Salon vín ve Valticích a ochutnejte 100 nejlepších vín pro rok 2023

Bílé víno je pouze z bílých hroznů

„Není tomu tak. Bílé víno se vyrábí jak z bílých, tak i z modrých hroznů vinné révy. Nicméně na rozdíl od vín červených či růžových vinař nepracuje u bílých vín s barvivy obsaženými ve slupkách bobulí. Proto se hrozny po sklizni ihned vylisují a poté začíná proces řízeného kvašení čistého vinného moštu.“

Tím se dostáváme k typické mýlce – lidé, kteří se příliš nezajímají o víno, si myslí, že např. Tramín červený nebo Veltlínské červené rané označují červené víno. Sice se jedná o odrůdy s červenými hrozny, ale vyrábí se z nich víno bílé, jak jsme si vysvětlili výše.

Nejčastější mýty o rosé aneb Opravdu je růžové víno směsí bílého a červeného?
Novinky

Nejčastější mýty o rosé aneb Opravdu je růžové víno směsí bílého a červeného?

Archivní víno je kvalitnější než mladé

„Nic nemůže být dále od pravdy. Aby se víno mohlo dát archivovat, musí k tomu být určené a jeho výroba i selekce hroznů je tím podmíněná. Přitom většina vín je na vrcholu krátce po lahvování, a proto chutnají nejlépe, když jsou mladá.“

Vína určená k archivaci samozřejmě potřebují více času ve sklepě i v lahvi, aby dozrála do dokonalosti. Je třeba mít na paměti, že co víno, to jiná živostnost. Mnoho bílých i růžových vín bývá určeno ke konzumaci během jedné sezóny, některá se ale zlepšují stejně jako červená vína po roky i celá desetiletí.

Sommelierský slovník II. díl Novinky

Sommelierský slovník II. díl

Sommelierský slovník I. díl Novinky

Sommelierský slovník I. díl

Přírodní vína nezpůsobují kocovinu

Za kocovinou stojí spotřeba alkoholu, který je samozřejmě obsažen i v přírodních vínech. Za kocovinou nejsou primárně ani třísloviny či siřičitany. Jestliže míváte po víně bolesti hlavy, raději se zaměřte na sledování obsahu alkoholu a pijte spolu s vínem dostatek vody. Pokud vás bolí hlava i po jedné sklence, pak problémem může být také alergie na histamin.

Nejlepší recepty s vínem

Nejlepší recepty s vínem

Pálava je sladké víno

Tolik oblíbená Pálava je naší chloubou. Svými kvalitami se řadí mezi světové. Byla vyšlechtěna Ing. Josefem Veverkou křížením odrůd Tramín červený a Müller Thurgau.

„Pálava je odrůda velmi aromatická a výraznému aroma vyšší zbytkový cukr sluší. Možná i proto vznikla tato domněnka. Nicméně Pálava je jen odrůda vína, a proto z ní lze vyrobit víno s jakýmkoli obsahem zbytkového cukru, tedy od suchého přes polosuché a polosladké až po víno sladké. Zda bude z Pálavy víno suché, nebo sladké, je výhradně volbou vinaře. Suché Pálavy jsou velmi atraktivní a vhodně se snoubí s moderní fusion kuchyní.“

Užijte si gastrotoulky za dobrým vínem i historií na Pálavě
Kam za jídlem

Užijte si gastrotoulky za dobrým vínem i historií na Pálavě

Sekty by se měly podávat ve flétnách

Tento způsob servírování „bublinek“ je naprosto stylový, ale pokud zrovna nemáte při ruce tento typ číší, nic nezkazíte, nalejete-li ho do tulipánové sklenice na víno. Někteří konzumenti tento způsob dokonce preferují, protože se více rozvine aroma šumivého vína.

Je led ve víně naprostým tabu?

„Dříve se mohlo považovat ředění vína ledem za něco nevkusného, v dnešní době je to už společensky přijatelné. U vín s vyšším obsahem alkoholu můžeme led použít k temperování nápoje, případně chlazení vína může pomoci vyzdvihnout jeho jemné chutě a nuance,“ dodává národní sommelierka Klára Kollárová.

Zdroj: vinazmoravyvinazcech.cz

Kam za vínem na Velkopavlovicku aneb 6 tipů na zajímavé vinařské obce Kam za jídlem

Kam za vínem na Velkopavlovicku aneb 6 tipů na zajímavé vinařské obce

Víno z výšky aneb 5 tipů na originální rozhledny ve vinicích Novinky

Víno z výšky aneb 5 tipů na originální rozhledny ve vinicích

Vychutnejte si prázdniny na Moravě a využijte vinařské stezky a cyklostezky Kam za jídlem

Vychutnejte si prázdniny na Moravě a využijte vinařské stezky a cyklostezky

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky alkohol víno nápoj Česko vinařství hrozen Pavlovské vrchy

Návrhy pro vás

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně Maso

Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku Recepty

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku Maso

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý Sladké

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem Maso

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem


Přečtěte si také

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Prostřeno!
Prostřeno: Salát z rukoly, červeného pomeranče, vlašských ořechů a kozího sýru

Prostřeno: Salát z rukoly, červeného pomeranče, vlašských ořechů a kozího sýru

Prostřeno!
Prostřeno: Krém ze zeleného hrášku s mátou a chřestovými krutony

Prostřeno: Krém ze zeleného hrášku s mátou a chřestovými krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Lasagne Bolognese se salsicciou

Prostřeno: Lasagne Bolognese se salsicciou

Prostřeno!
Prostřeno: Instant tiramisu podle Štěpána

Prostřeno: Instant tiramisu podle Štěpána

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Maso
Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

Soutěžící
Štěpán Pařízek si nedávno spálil obočí při flambování

Štěpán Pařízek si nedávno spálil obočí při flambování

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot Sladké

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Sladké

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Maso
Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku Maso

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem Maso

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Okamura: Berete si 10 milionů rukojmí. Nic vám nebrání udělat si svůj rozpočet, řekl Jakob Konec uhelné éry: Na Karvinsku zasypávají doly. Z horníků jsou řidiči sanitek či programátoři Kulidakis: Stanjura dělal rozpočet „hatlapatla“, dlužíme víc. Byli málo pravicoví, míní Schmarcz

prima-zeny

Sofii zavraždili zrádci těsně před finále. Věrní nemají moc šanci, řekla po svém odchodu Daniela chtěla po Mie, ať ji obětuje, a tak se také stalo. Moderátorka opustila Zrádce Nejkrásnější adventní trhy? Vyrazte do Vídně. Máme tipy, kam zajít, a kde si užijí i děti

prima-zoom

Věda detailně objasnila středověkou vraždu Falešný novinář ubil sovětského námořního hrdinu i jeho ženu. Šlo mu o medaile Vidíte zelenou, nebo modrou? Jednoduchý test na vnímání barev vyvolává nekonečné hádky

prima-fresh

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

prima-cool

Čarodějka 2 přepisuje rekordy Nejzábavnější sci-fi trailer roku ukazuje, jak lidstvo zničí závislost na mobilech Recenze: Výborný čínský mobil? Odhalujeme silné a slabé stránky OnePlus 15

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Počasí na sv. Kateřinu prozradí, jaká bude zima a Vánoce Průvodce adventním časem: Tipy, jak připravit Vánoce bez stresu Vánoční hvězda: Co symbolizují barvy poinsettie a jak ji sladit s domovem?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.