Mixér: pop up bar, cukroví nebo tip na kořenicí pasty, které oceníte třeba i během Vánoc

Vánoce se blíží, ale my ani nyní nezapomínáme na náš tradiční Mixér. Jen je samozřejmě tak trochu vánoční! Máme pro vás tip na speciální pop up bar, nevšední cukroví, ve kterém najdete pivo. A na závěr tu máme speciální kořenicí pasty, které se mohou hodit na dochucení sváteční polévky.

Baileys a pop up Treat Bar

Prosinec pro vás nemusí znamenat jen stres z blížících se Vánoc. Pokud cítíte, že úklidu, vaření a shánění dárků bylo už moc, neváhejte ani vteřinu a na chvíli si od všech starostí odpočiňte. A jak? Zkuste třeba originální Baileys pop up bar, kde se můžete na chvíli zastavit a vychutnat si klidnou adventní atmosféru. Teplé drinky podle vlastní fantazie a sladké dezerty na vás budou čekat od 29. 11. do 23. 12 na adventních trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad. Otevřeno bude každý den od 10:00 do 20:00.

Baileys pop up bar se navíc přizpůsobí přesně tomu, na co máte zrovna chuť. Nápoje si tady totiž můžete nechat namíchat přesně podle vašich představ. Dáte přednost kávě, nebo horké čokoládě? A co posypka, dozdobíte si svůj drink oříšky, marshmallows, špetkou třpytivého prachu, nebo cukrovým zdobením? Zapomenout nesmíte samozřejmě ani na lahodné dezerty s likérem Baileys nebo třeba zmrzlinu. Příprava samotného drinku je navíc skvělá zábava, a proto se jedná o skvělou relaxaci v jinak uspěchaných předvánočních dnech. Baileys pop up Treat Bar je osvědčenou klasikou a letos se pro všechny kreativní duše a milovníky Baileys otevře už potřetí. Ať už hledáte místo, kde si na chvilku odpočinete, potkáte se s přáteli, Baileys pop up bar je vždy tou pravou volbou.

Vanilkové pivovarské rohlíčky a další cukroví z Hospody Na Spilce

Základem mnoha originálních receptur v Hospodě Na Spilce, která už více než 30 let sídlí na nádvoří Plzeňského Prazdroje, je nejcennější plzeňská ingredience – tekuté zlato, pivo Pilsner Urquell. A výjimkou není ani zdejší vánoční cukroví, tedy konkrétně vanilkové rohlíčky, kterým proslulý ležák Pilsner Urquell dává náležitou křupavost. V Hospodě Na Spilce jsou k objednání také další druhy neodolatelného vánočního cukroví.

Vanilkové pivovarské rohlíčky, vosí hnízda, linecké slepované cukroví, medové kuličky, pudinkové rohlíčky, kokosové suky – 6 druhů dokonalého vánočního cukroví bez stresu a shonu a navrch minivánočka! Spolehněte se na pomoc profesionálů a v klidu si užijte nejkrásnější svátky v roce. Každý kousek je vyroben poctivě z nejkvalitnějších surovin, jako jsou šťastná vejce ze Šumavy , farmářské máslo, pravá bourbon vanilka či mouka z nedalekého mlýna. Objednávat je možné do 10. prosince ideálně online na webu, kde najdete sekci Naše pečivo.

Vyzkoušejte nové kořenicí pasty od Podravky

Usnadněte si práci v kuchyni s novými kořenicími pastami značky Podravka Natur. V nabídce je pasta česneková, cibulová a zeleninová. Perfektně dochutí polévky, omáčky i dušená jídla, hodí se i pro přípravu různých směsí z pánve nebo asijských curry. Vyhněte se otravnému loupání, čištění a krájení a mějte česnek či cibuli stále po ruce ve skleničce v lednici. Zeleninovou pastou dochutíte třeba krémové polévky. Všechny pasty mají čistě přírodní složení s minimem soli a jsou bezlepkové.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty