Michaela Esenderová nemá ráda klepání příborů o talíře

Paní učitelka - Prostřeno! S30 (2)

Michaela vystudovala střední odbornou školu pedagogickou. Pracovala jako učitelka v mateřské školce, řidička Boltu, servírka a chůva. Jejím novým povoláním je tatérka.

Žije sama se svými třemi zvířaty – zvířata má, protože nezvládá samotu. Bydlí v Praze čtyři roky, a jinak pochází z Krkonoš, kde žije její rodina. Do pořadu ji přihlásila její kamarádka, a ona o tom nevěděla, protože pořád sdílí na sociální sítě, jak vaří a fotky jídel, co připraví. Účinkovala v internetovém pořadu Show us.

Byla při natáčení Prostřeno!, kdy tetovala do záběrů koníčků jednoho účastníka. Pokud by vyhrála, tak by zaplatila zbytek úvěru na auto nebo by si koupila dovolenou s kamarádkami, případně nový strojek na tetování. Jako zábavu si připraví ukázku své práce, tj. tetování – každý si to vyzkouší na umělou kůži a svůj výtvor si odnese domů. Toto menu si vybrala, protože miluje italskou kuchyni – přijde jí, že není těžká na žaludek.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Ráda se chodí bavit, jezdí s pejskem a kamarády na výlety. Práce je zároveň jejím koníčkem.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je upřímná, milá, komunikativní, společenská, někdy je výbušná a občas agresivní.

Proč se přihlásila: Do pořadu ji přihlásila její kamarádka.

Co od soutěže očekává: Těší se na zábavnou zkušenost. Chtěla by ukázat divákům, že potetovaní lidé nejsou jen kriminálníci.

Co by udělala s výhrou: Pokud by vyhrála, tak by zaplatila zbytek úvěru na auto nebo by si koupila dovolenou s kamarádkami, případně nový strojek na tetování.

Vztah k vaření: Vaří ráda už od mládí.

Zajímavá historka z vaření: Vždy, když se snaží uvařit rizoto, tak je hnusné a letí pak vše do koše.

Co nejraději vaří: Má ráda typickou českou kuchyni – ráda vaří česká jídla, jako jsou šunkofleky, zapečené brambory, bramboráky, rajskou omáčku, zelňačku, popřípadě italská jídla.

Co jí: V jídle je docela vybíravá.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nejí houby, špenát, chilli, játra. Nikdy by nesnědla vnitřnosti, houby a mořské plody.

Nejoblíbenější jídlo: Nemá jen jedno oblíbené jídlo a nedokáže ho vybrat.

Alergie: Alergie na jídlo nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování jí vadí, pokud někdo krká nebo moc klepe příborem do talíře.

Motto: V životě se řídí mottem: „Lidé hledají smysl ve všem, to je problém dnešní doby.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty