Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Inspirujte se tipy, jak zvládnout oslavy Nového roku a připravit dokonalé silvestrovské pohoštění

Jednohubky a obložené mísy můžou mít šmrnc

Jednohubky a obložené mísy můžou mít šmrnc Zdroj: Košík.cz

  • Zavřít
Jednohubky a obložené mísy můžou mít šmrnc

Jednohubky a obložené mísy můžou mít šmrnc Zdroj: Košík.cz

Ať už strávíte Silvestr doma u dobrého filmu nebo s přáteli ve víru velkoměsta, bez dobrého jídla a pití se neobejdete. Jak si přípravy ulehčit, abyste netrávili v kuchyni celý den? A čím silvestrovské mlsání vylepšit? Přinášíme vám několik tipů, jak si užít novoroční oslavy naplno.

Seznam.cz banner

Historie novoročních oslav

Slavení konce roku a vítání toho nového bereme dnes jako samozřejmost, ačkoliv je tato tradice u nás velmi mladá. Začátek roku datovaný 1. lednem totiž přinesl až gregoriánský kalendář v 16. století. Naši předkové přitom přelom roku neprožívali nijak bouřlivě – právě naopak, byl to pro ně spíše čas tichého rozjímání.

Kde se tedy vzaly všechny ty ohňostroje a všeobecné veselí? Bujaré oslavy prvně nacházíme zmíněné v dobách antiky a starého Říma, kde se konec roku vítal velkolepě a velmi nevázaně. K nám ale tento styl přišel až v 19. století, které přineslo řadu převratných změn ve společnosti a lidé začali vyhlížet nový rok plni optimismu.

I dnes tak můžeme říci, že ač je naše civilizace křesťanská, konec roku slavíme vlastně spíše jako pohané. Navzdory tomu, že konec roku je zasvěcen sv. Silvestru, papeži, který se zasadil za konec pronásledování křesťanů v pohanském Římě.

Záhadný Silvestr se schovával v lese před smrtí. Na jeho svátek se dříve bujaré večírky nekonaly
Novinky

Záhadný Silvestr se schovával v lese před smrtí. Na jeho svátek se dříve bujaré večírky nekonaly

Oblíbená jídla našich předků

Jak vypadal typický silvestrovský stůl před sto lety? Kanopky a sýrové talíře byste na něm našli jen stěží. Většina jídel byla spojena se zvyky a pověrami, které konec roku symbolizoval – a řadu z nich známe i dnes.Hlavním jídlem bývala čočka, která symbolizovala hojnost – čím více jí bylo, tím lépe. Na talířích se často objevoval i ovar na podporu zdraví nebo pečené sele pro štěstí. Častou součástí silvestrovského jídelníčku byly také kroupy a jablka s křenem. Na Nový rok pak nesmělo na talíř nic, co by mohlo uletět nebo utéct. Nejedla se proto drůbež, ani králík.

Nezapomeňte připravit klasickou čočku na kyselo se sázeným vejcem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Ulehčete si práci

Asi nikdo z nás nechce strávit na Silvestra půl dne v kuchyni nebo v průběhu večera neustále odbíhat doplňovat talíře. Jak si přípravy ulehčit?

Plánujte

Pokud vyrazíte do obchodu naslepo, pravděpodobně ve stresu z množství lidí na některé suroviny zapomenete a jiných budete mít až moc. Naplánujte si proto předem, co přesně budete vařit a připravovat, a podle toho vylaďte suroviny. Zabráníte tak situaci, kdy ještě třetího ledna nacházíte v ledničce zbytky pochoutkových salátů.

„Doma připravené pomazánky bychom měli spotřebovat ideálně do druhého dne, poté už hrozí, že začnou kvasit a budou se v nich množit škodlivé bakterie. Málokdo totiž zvládne manipulovat se saláty a pomazánkami tak, aby je nekontaminoval,“ upozorňuje Jaroslav Herman, specialista na lahůdky z online supermarketu Košík.cz.

Vyzkoušejte třeba výtečnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Výběr receptů na nejlepší pomazánky

Výběr receptů na nejlepší pomazánky

Připravte se už den předem

Pokud nechcete strávit silvestrovské dopoledne krájením a mícháním, připravte si maximum věcí předem – ať už jde o pomazánky, guláš pro větší hladovce nebo pečené slané a sladké pohoštění. Těsně před příchodem hostů pak stačí jen omýt a naservírovat ovoce, šunku a sýry.

Zapojte hosty

Proč si věci komplikovat? Pojměte silvestrovské pohoštění v duchu „mix and match“. Pomazánky a dipy dejte do větších misek, pečivo nakrájejte zvlášť, připravte čerstvou i nakládanou zeleninu a ovoce a nechte hosty, ať si sami vyberou a zkombinují, co jim chutná nejvíc.

Perfektním pohoštěním je třeba cizrnový hummus s nakrájenou zeleninou. Připravte ho podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Myslete i na děti

Malé i větší děti se na silvestrovské oslavy mnohdy těší víc než dospělí. A i když třeba nevydrží až do půlnoci, můžete jim připravit občerstvení přímo pro ně. Zkuste krom obligátních chipsů a tyčinek i zdravější varianty, které budou chutnat. Myslete na to, že děti potřebují menší porce a v takové podobě, která se dá jednoduše sníst.

A co děti zaručeně potěší?

  • Ovocné špízy (libovolná kombinace čerstvého ovoce na špejli. Vyzkoušejte i méně tradiční a exotické ovoce)
  • Chipsy ze zeleniny (tenké plátky červené řepy, brambory, petržele a mrkve osolte, nechte vypotit a poté upečte v troubě. Podávejte s dipem ze zakysané smetany)
  • Sýrové jednohubky (Tvrdý sýr nakrájejte na kostky a ozdobte ovocem, mozzarellové kuličky zkombinujte se zeleninou)
  • Šneci z listového těsta (Osvědčená klasika, kdy vás zachrání balení kupovaného těsta, kečup a sýr se šunkou)
  • Domácí tyčinky (Pokud máte čas a chuť, upečte si tyčinky třeba z tvarohového těsta nebo chlebové mouky)
  • Mini rolády z palačinek (palačinky namažte marmeládou, stočte a nakrájejte)

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Pořádáte dětskou párty? Máme pro vás tipy na skvělé občerstvení!

Netradiční pohoštění

Chcete letos na Silvestra zazářit? Zkuste obligátní jednohubky s česnekovou pomazánkou doplnit i méně tradičními chutěmi. Hitem posledních let je fermentovaná zelenina, ze které můžete vykouzlit třeba nevšední jednohubky. „Vyzkoušejte nakládané cibulky nebo ředkvičky, na chlebíčcích ale vynikne i tradiční kimchi. Pamatujte na to, že všechny suroviny by měly být v nejvyšší kvalitě, aby chuť vynikla. Nepodceňte proto ani výběr pečiva – místo standardní veky zkuste kváskovou nebo celozrnné pečivo,“ doplňuje Jaroslav Herman.

Kvašení neboli fermentace: tipy, návody i recepty

Kvašení neboli fermentace: tipy, návody i recepty

  • PRIMA TIP: Pokud si rádi s přípravami vyhrajete, pojměte novoroční večírek tematicky a přizpůsobte tomu i výběr jídla. Zkuste třeba asijskou párty nebo klidně havajskou...
Pomazánka z kimchi: Kimchi nakrájejte nadrobno, smíchejte se stroužkem česneku, přidejte trochu šťávy z kimchi, tvaroh a dle chuti osolte a opepřete. Podávejte s pečivem a ozdobte microgreens nebo jarní cibulkou.

Zdroj: Košík.cz

Připravte si doma kimchi – geniální korejský salát plný vitamínů
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Připravte si doma kimchi – geniální korejský salát plný vitamínů

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo Nový rok kimči pomazánka silvestr slavnost

Návrhy pro vás

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři


Přečtěte si také

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Soutěžící
Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Novinky
Kolik kofeinu skrývá zelený čaj? Jak tento nápoj ideálně připravit i uchovat? Tajemství prozrazuje čajový mistr

Kolik kofeinu skrývá zelený čaj? Jak tento nápoj ideálně připravit i uchovat? Tajemství prozrazuje čajový mistr

Sladké
Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake s malinovým coulis podle Ivana

Prostřeno: Cheesecake s malinovým coulis podle Ivana

Prostřeno!
Prostřeno: Caesar salát s kuřecím masem

Prostřeno: Caesar salát s kuřecím masem

Prostřeno!
Prostřeno: Celerový krém s parmazánovými krutony

Prostřeno: Celerový krém s parmazánovými krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Chilli con carne s domácí bagetou

Prostřeno: Chilli con carne s domácí bagetou

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Emisní povolenky už se propisují do smluv. Jak se promítnou do cen energií pro domácnosti? Rusko už válku prohrálo, míní německý politik. K jednání o míru by použil „strategii dikobraza“ Vlastizrádci, bydlení v kopru či šílený Green Deal. To nejlepší z debaty mladých politiků

prima-zeny

Rty jako spacák? Jakub Prachař rozesmál publikum historkami o Janu Maléřovi Zrádkyně si nevěří, chtějí proti sobě taktizovat. Daniela Brzobohatá má spadeno na Sáru Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia

prima-zoom

Našli jsme důkaz o životě na Marsu? Zemřel Robert Redford. Talentovanému herci s okouzlujícím úsměvem bylo 89 let Kde se ukrývají miliony tun zlata? Jedno místo na Zemi zůstává nevytěžené

prima-fresh

Kolik kofeinu skrývá zelený čaj? Jak tento nápoj ideálně připravit i uchovat? Tajemství prozrazuje čajový mistr Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

prima-cool

Netflix vytahuje další skutečné monstrum Opustil nás legendární Robert Redford, herecké ikoně bylo 89 let „Hříšníci“ prohráli. 100 tisíc korun si z Prahy odvezli jejich soupeři

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě? Objevte kouzlo českého podzimu: Tradiční zelenina a ovoce pro vaše zdraví! Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.