Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Gastro akce a food festivaly
Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Video recepty a bonusová videa z FRESH Festivalu 2015

Fresh festival v Plzni 3

Fresh festival v Plzni 3

  • Zavřít
Fresh festival v Plzni 3

Fresh festival v Plzni 3

Zde najdete všechny video recepty a bonusová videa z Fresh Festivalu 2015. Připomeňte si vystoupení vašich oblíbených kuchařů.

Seznam.cz banner

ZDENĚK POHLREICH

Jeden z nejznámějších šéfkuchařů současnosti. Veřejnost ho zná z obrazovek televize Prima, kde má už od roku 2008 pravidelně své pořady, jako například Ano, šéfe! Aktuálně je to pak Rozpal to, šéfe! zaměřené na grilování. Zdeněk Pohlreich je spolumajitelem několika restaurací v Praze – Café Imperial, Ristorante Divinis (opakovaně získalo ocenění Bib Gourmand), Yamato Restaurant. Je také spoluprovozovatelem restaurace Tribecca ve Švýcarsku. Vydal celou řadu kuchařek, z nichž ta poslední „Grilování“je právě na knižních pultech.

www.zdenekpohlreich.cz

GRILOVANÝ TUŇÁK SE SALÁTEM NIÇOISE

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

4 x 160 g steak z tuňáka

200 g brambor

150 g zelených fazolek

červená paprika

salát little gem

2 vejce – ideálně křepelčí

černé olivy

ZÁLIVKA:

lžička kapar

šalotka

olivový olej

2–3 ančovičky

1. Tuňáka vyndejte z lednice v dostatečném předstihu, aby měl před grilováním pokojovou teplotu. Rozpalte gril. Tuňák bude rychle pečený, proto si salát připravte dříve. Omyjte salát a rozkrojte na čtvrtky. Fazolky spařte horkou vodou, aby byly křehké na skus. Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě a nakrájejte na plátky. Uvařte vejce a rozkrojte na polovinu. Papriku můžete upéct v troubě, oloupat a nakrájet na tenké proužky. Možné je samozřejmě pečení vynechat. Smíchejte zálivku – šalotku a ančovičky nakrájejte na malé kousky, přidejte kapary a olivový olej – v misce jí zlehka „obalte“ zeleninu.

2. Tuňáka pečte na grilu 2–3 minuty z každé ploché strany. Pokud bude třeba, každý kousek opečte minutku i z boku. Záleží na tom, jak moc si přejete mít steak propečený. Maso se peče rychle, tak pozor na vysušení.

3. Na talíři si nejprve připravte porci salátu, nahoru položte půlku vejce, přidejte grilovaný steak z tuňáka a ihned podávejte.

MARCEL IHNAČÁK

Autor kuchařských knih „Radost vařit“a „Zelenina, moje láska“. Je tváří úspěšné kampaně Paulus vs. Ihnačák. V současnosti provozuje Boutigue Hotel Tanzberg v Mikulově. Kuchařské zkušenosti získal v restauraci Pied á Terre (oceněné dvěma hvězdičkami Michelin). Později působil jako Sous-Chef v restauraci Jamieho Olivera – Fifteen. Na Slovensku pracoval jako šéfkuchař restaurací Liviano, Fashion Café, Au Café a v hotelu Double Tree by Hilton jako Executive Chef.

www.restauraciatoscana.sk

TELECÍ FILET S BALZAMIKEM, ZELENÝMI FAZOLKAMI, HOUBAMI A ZRALÝMI RAJČATY

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

400 g telecí svíčkové

150 g zelených fazolek

200 g mix rajčat

100 g čerstvých hub shitake

4 stroužky česneku

červená cibule

lžíce nasekaného rozmarýnu

lžíce nasekané petrželky

1 dl kvalitního balzamikového octa

1 dl extra panenského olivového oleje

lžíce hnědého cukru

mořská sůl

čerstvě mletý pepř

1. Zelené fazolky očistěte a asi 3 minuty povařte ve vroucí osolené vodě, vyjměte a nechte okapat. Na rozehřátou pánev s olivovým olejem rozložte rajčata a houby, obojí překrojené na poloviny. Vše asi 4 minuty restujte. Dále přidejte cibuli nakrájenou na tenké proužky, nadrobno nasekaný česnek, cukr a rozmarýn. Ochutíme solí a pepřem. Promíchejte a povařte, dokud zelenina nezkaramelizuje. Potom přilijte balzamiko a zredukujte, dokud omáčka nezhoustne. Na závěr přidejte zelené fazolky, červenou cibuli a petrželku. Zlehka promíchejte a 1 minutu zahřejte na mírném ohni.

2. Maso potřete olivovým olejem a položte na rozehřátý gril nebo grilovací pánev. Opékejte ze všech stran do zlatohněda asi 10 minut. Na závěr maso osolte a opepřete. Pak zabalte do alobalu a nechte zhruba 3 minuty odpočinout. Hotové maso nakrájejte na tenké plátky a naaranžujte na připravenou zeleninu.

VERONIKA KOKO KOKEŠOVÁ

Veronika KOKO Kokešová je už čtvrtým rokem autorkou jednoho z nejčtenějších foodblogů v zemi, MENUdomu.cz. Na podzim 2013 vydala kuchařskou knihu „Menu podle Koko“. Na internetové televizi Stream.cz můžete pravidelně sledovat všechny její pořady o vaření.

www.menudomu.cz

SHU MAI

INGREDIENCE NA 8 PORCÍ:

250 g mletého vepřového masa

4 tygří krevety

velké sladké chilli

3 cm očištěného zázvoru

menší svazek koriandru

3 jarní cibulky

lžička jedlé sody

lžíce čínského rýžového vína

balení těsta wonton

sůl

1. Nasekejte najemno krevety, chilli, zázvor, koriandr a jarní cibulku. Nasekanou směs důkladně promíchejte s mletým vepřovým masem, jedlou sodou a rýžovým vínem. Dochuťte solí.

2. Těsto wonton okrájejte na kulatý tvar. Do jeho středu poklaďte směs vepřového masa. Nejlépe to jde, když spojíte palec a ukazováček do tvaru kolečka, prostředníčkem utvořte dno. Těsto i se směsí si položte navrch. Dřevěnou špachtlí nebo příborovým nožem postupně vše vmačkejte do utvořené formy,aby těsto obepnulo směs. Vše by mělo mít tvar knedlíčku. Hotové Shu Mai vařte přibližně 6–9 minut v páře. Pro kontrolu si jeden rozřízněte, aby byl dostatečně provařený až do středu.

3. Těsně před servírováním dejte na knedlíčky menší množství kaviáru.K Shu Mai podávejte sójovou omáčku nebo hoisin omáčku, do které se knedlíčky namáčí.

SOUS-VIDE SALÁT S ČERSTVÝM TUŇÁKEM

INGREDIENCE NA 2 PORCE:

120 g čerstvého tuňáka (ideálně úzký delší kus ze špičky filetu)

2 lžičky tamarindové pasty

100 g tenkých stonků chřestu (může být baby varianta)

2 velká vejce

lžíce másla

lžíce smažené řasy nori

hrst směsi baby salátů

hrst klíčků (např. ředkvičky, řeřichy, hrášku nebo brokolice)

citronová šťáva

sójová omáčka Kikkoman

uzená maldonská sůl

čerstvě mletý pepř

1. Nastavte sous-vide lázeň na 45 °C. Zavakuujte tuňáka spolu s tamarindovou pastou do speciálního pytlíku. Ve chvíli, kdy voda uvnitř dosáhne dané teploty, ponořte ho do ní na 20–30 minut (podle velikosti kusu tuňáka). Poté vyjměte a rovnou ponořte do připravené ledové lázně.

2. Sous-vide nechte nyní ohřát na 68 °C. Tam poté vložte ve skořápce (ale ne zavakuovaná v pytlíku) dvě vejce a ponechte minimálně hodinu. Vejce vyndejte a lázeň přenastavte na 84 °C. Zavakuujte očištěné stonky chřestu spolu s máslem a trochou soli s pepřem. V sous-vide je nechte 10–15 minut podle tloušťky stonků.

3. Všechny ingredience nyní vyjměte z pytlíků. Chřesty podélně rozřízněte a naaranžujte na talíř. Tuňáka nakrájejte na tenké plátky. Posypejte uzenou solí, pepřem, nori a lehce zakápněte sójovou omáčkou. Vejce opatrně rozklepněte a nechte vyklouznout ze skořápky. Dekorujte klíčky a zelenými listy smíchanými s citronovou šťávou.

RICCARDO LUCQUE

Italský šéfkuchař a majitel restaurací La Finestra, Aromi a Il Mercato Riccardo Lucque přinesl do Prahy koncept restaurace a obchodu v jednom – La Bottega. Síť jeho podniků čítá pět bister La Bottega umístěných v různých částech Prahy, které nabízejí opravdu to nejlepší, co může Itálie z gastronomického hlediska poskytnout. Riccardo získal prestižní uznání za propagaci a kvalitu italské kuchyně od Accademia Italiana della Cucina a v anketě rezervačního portálu Restu.cz získala restaurace La Finestra titul Restaurace roku 2014, Top Praha i vítězství v kategorii Top Luxus. Restaurace Aromi, specializující se zejména na ryby a mořské plody, získala devětkrát po sobě ocenění BIB Gourman Michelin.

www.lacollezione.cz

SÉPIOVÝ BURGER S WASABI MAJONÉZOU A ZELENÝMI RAJČATY

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

4 burgerové housky

400 g sépie

šálek silného rybího vývaru

citronová šťáva

12 proužků křupavé pancetty

2 zelená rajčata

majonéza s wasabi

zrníčka hořčice

1. Smíchejte sépii se silným rybím vývarem a citronovou šťávou a míchejte až dohladka. Nalijte do plastové fólie a zformujte velký válec. Vložte do trouby a pečte v páře po dobu 35 minut, dokud válec neztvrdne a neuvaří se. Vložte válec do ledu a vody, dokud nezchladne. Uchovejte v lednici po dobu 12 hodin. Nařežte plátky ze sépiového válce tak, aby vypadaly jako plátky burgeru. Vložte je na gril a přidejte sůl a pepř.

2. Ohřejte burgerové housky po obou stranách a potřete je wasabi majonézou. Poté na potřené strany burgerové housky vložte na plátky nakrájená zelená rajčata, na ně sépiový burger a přidejte křupavou slaninu spolu se zrníčky hořčice. Ihned podávejte.

PETR KOUKOLÍČEK

Propagátor molekulární gastronomie, zapálený kuchař a majitel gastronomické a cateringové společnosti MANIHI s. r. o., držitel ocenění Vizionář 2013 za přínos v gastronomii.

www.petrkoukolicek.cz

KROKODÝLÍ FILET SE ZELENOU KARI PASTOUNA JEDLÝCH KOUŘÍCÍCH KAMENECH

INGREDIENCE:

krokodýl – horní část ocasu

sůl

zelená kari pasta

olej

malé brambory

sépiové barvivo

voda

Mugaritz-Agalita

Mugaritz-Lactose

1. Krokodýlí filet osolte, potřete zelenou kari pastou a nechte hodinku odležet.

2. Mezitím si připravte jedlé kameny. Smíchejte Agalita s Lactose, přidejte sépiové barvivo a vodu, nechte hodinu ustát. Uvařte celé malé brambůrky se slupkou v osolené vodě. Hotové brambůrky napíchněte na špejle, namočte do obarvené směsi a nechte zaschnout při 55 °C minimálně 30 minut. Poté můžete brambory ohřát v troubě a servírovat.

3. Naloženého krokodýla opečte na pánvi a podávejte s „jedlými kameny“.

DAVÍDEK – DAVID JURÁSEK

Je tvůrcem značky originálního Davídkova koření. On sám je výborný kuchař a bylinkář z jižní Moravy a jeho vědomosti o pěstování, sušení, míchání a použití koření v kuchyni jsou veliké. Jeho Davídkovo koření je v Česku i na Slovensku jedním z mála koření zcela bez soli a glutamátu a je známé hlavně z farmářských trhů a internetu.

www.korenioddavidka.cz

GRILOVANÁ KRKOVICE SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

1 kg dobře prorostlé krkovice

1 dcl bílého vína

0,5 dcl slunečnicového oleje

2 lžičky medu

lžíce koření Vepřová pečeně

sůl

ŠVESTKOVÁ OMÁČKA:

0,5 kg hovězího krku

2 hovězí morkové kosti

2 větší mrkve

2 petržele

půl celeru

lžička NESOLDÍKA – zeleninové polévkové koření bez soli od Davídků

hrst sušených švestek

400 g švestkových povidel

kousek másla na zjemnění

1. Krkovici očistíte, odblaníte, rozříznete napříč – tak vám vznikly dva menší kusy. Vcelku je zatáhnete zprudka na grilu nebo v pánvi. Smíchejte med, víno, olej, koření a sůl. Do zataženého masa vetřete připravenou marinádu a zabalte do alobalu (doporučuji2 vrstvy). Dejte na gril nebo do trouby při teplotě 170 °C na 90 minut, pak vypněte a nechte ještě 20 minut v grilu nebo troubě maso odpočinout.

2. Švestková omáčka: Všechny suroviny základu pomalu vařte v litru a půl vody tak dlouho, až vám zůstane asi půl litru silného hovězího základu (cca 3–4 hodiny). Pak základ zceďte a do něj rozmixujte maso, zeleninu, povidla a již uvařené švestky. Hladkou omáčku zjemněte máslem, dosolte podle chuti a nechte ještě 15 minut prohřát.

3. Krkovici vyjměte z alobalu, nakrájejte na asi centimetrové plátky a přelijte švestkovou omáčkou. Jako přílohu doporučuji šťouchané nebo pečené brambory, případně pečivo.

Pokud vmícháte do omáčky výpek z masa, docílíte ještě silnější a výraznější chuti.

Koření VEPŘOVÁ PEČENĚ lze nahradit drceným kmínem.

KLÁRA MICHALOVÁ - ŠÉFREDAKTORKA ČASOPISU A WEBU PRIMA FRESH

O jídle nejen píše, ale také ráda vaří, potom jídlo fotí a hlavně ho ráda jí. O tom všem se můžete dočíst na webu prima FRESH na jejím blogu S Klárou v kuchyni.

www.prima-fresh.cz

TEPLÝ MRKVOVÝ SALÁT SE SEZAMEM A ZÁZVOREM

INGREDIENCE NA 4-6 PORCÍ:

6 mrkví

2 lžíce olivového oleje

2 lžičky nastrouhaného zázvoru

vločková sůl Maldon

lžička sezamového oleje

lžička sójové omáčky

lžíce černých sezamových semínek

Rozehřejte olivový olej ve velké nepřilnavé pánvi, přidejte nastrouhaný zázvor a asi 30 sekund míchejte. Vhoďte mrkev nakrájenou na tenké nudličky a promíchejte se zázvorovým olejem, ochuťte solí a přilijte 1/4 hrnku vody. Snižte teplotu a vařte, dokud mrkev lehce nezměkne a voda se nevstřebá. Do směsi vmíchejte sezamový olej, sójovou omáčku a sezamová semínka. Servírujte horké, vlažné nebo studené.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky koření zelenina restaurace olivový olej maso sůl salát omáčka brambor sójová omáčka

Návrhy pro vás

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko Předkrmy a chuťovky

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu Recepty

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Předkrmy a chuťovky

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou Maso

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky Recepty

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky

Mandlový palačinkový dort  s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty Sladké

Mandlový palačinkový dort s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky Maso

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Recepty
Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

Soutěže Prostřeno!
Soutěžte s Prostřeno! o americkou lednici TCL s kapacitou 521 litrů (16. - 20. 6. 2025)

Soutěžte s Prostřeno! o americkou lednici TCL s kapacitou 521 litrů (16. - 20. 6. 2025)

Soutěžící
Renáta Sobková se netěší na rýpavé komentáře a hledání chyb

Renáta Sobková se netěší na rýpavé komentáře a hledání chyb

Předkrmy a chuťovky
Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Novinky
 Novinky na trhu: aperitivo, ledové čaje, limonády nebo zmrzlina s pistáciemi

Novinky na trhu: aperitivo, ledové čaje, limonády nebo zmrzlina s pistáciemi

Maso
Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Recepty
Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Sladké
Mandlový palačinkový dort  s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Mandlový palačinkový dort s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem Sladké

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Smetanový dezert s jahodami do skleničky – sladká dobrota z pár surovin Sladké

Smetanový dezert s jahodami do skleničky – sladká dobrota z pár surovin

Maso
Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky Maso

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro Maso

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro

Předkrmy a chuťovky
Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Předkrmy a chuťovky

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky Recepty

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky

Nápoje
Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Recepty
Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku Recepty

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Polévky
Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den Polévky

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Předkrmy a chuťovky
Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Předkrmy a chuťovky

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Předkrmy a chuťovky
Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Sladké
Mandlový palačinkový dort  s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Mandlový palačinkový dort s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem Sladké

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Sušenky s bílou čokoládou a rebarborou – sladkokyselá dobrota ke kávě i čaji Sladké

Sušenky s bílou čokoládou a rebarborou – sladkokyselá dobrota ke kávě i čaji

Saláty
Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin Saláty

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Maso
Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě Přílohy

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky Přílohy

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky

prima-cnn-news

Tálibán slábne, nakonec ho dorazí ženy. Tuší následky, ale nebojí se, říká afghánská politička Advokát Prouza spáchal sebevraždu. Policie našla dopis na rozloučenou RADAR: Lijáky budou řádit dál, podívejte se, kde udeří bouřky. Kdy se vrátí tropický hic?

prima-zeny

Říkala jsem si: Župan nesundám. Alena Mihulová o prvním setkání s Kachyňou Nikol Moravcová o druhém dítěti: My bychom moc chtěli, ale Violka se o nás nechce dělit Michal Dlouhý kvůli nové roli změnil vzhled, místo oholené tváře nosil plnovous

prima-zoom

Kde mají na semaforu modré světlo? Jak moc ryby trpí? Každou vteřinu jich usmrtíme 70 tisíc, detaily vámi otřesou Konec Windows 95 a disket. Američané slibují velkou změnu ve zcela zásadním odvětví

prima-fresh

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Novinky na trhu: aperitivo, ledové čaje, limonády nebo zmrzlina s pistáciemi

prima-cool

Sabina Karásková o životě s šampionem Oktagon 72: kompletní shrnutí největšího turnaje v dějinách českého MMA Vémola je absolutním králem Oktagonu. Trilogii s Véghem rozhodl v pětikolové bitvě

playboy

Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Australská kráska a americký drobek. Vztah s extra výškovým rozdílem funguje překvapivě dobře Pepek námořník po rusku: Místo špenátu vazelína a litry oleje

lajk

Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé a efektivní, peníze vydělaný, komentoval prohru Kuběnka. Koho vyzval do dalšího zápasu?

prima-living

Tip na výlet: Polské Maledivy jsou hned dvoje, ale koupat se dá jen v jedněch Tipy, jak pěstovat, sklízet a zpracovat třešně. Proč je tolik třešní červivých? Objevte recepty na domácí sirupy z květů černého bezu, levandule a rebarbory!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.