Prostřeno: Smažené telecí řízky Cordon Bleu

Sexbomby v Kuřeti

Moje hodnocení
93x

Není řízek jako řízek, Cordon Bleu je plněný sýrem a šunkou a milovat ho budou všichni vaši strávníci.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Řízky naklepeme, na ně položíme plátek sýra a plátek šunky, překryjeme druhým plátkem a sklepneme okraje.
  2. Obalíme v mouce, vejcích smíchaných s citrónovou kůrou a strouhance z čerstvého pečiva.
  3. Na těžké pánvi rozehřejeme máslo s olejem a řízky v něm po obou stranách osmažíme dozlatova.

Důležité – čím je strouhanka starší a tvrdší, tím více vypije oleje a řízek je mastný!

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty