Prostřeno: Ledvinky v dijonské omáčce

Konec velkého Kohouta

Moje hodnocení
65x

Ledvinky a dijon, to je pravá chuť Francie.

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm nakrájené očištěné ledvinky. Zastříkněte calvadosem a oflambujte.
  2. Ledvinky vyndejte, šťávu slijte, do výpeku dejte máslo, najemno nakrájenou slaninu a šalotku a opečte.
  3. Přidejte hořčici, šťávu z ledvinek a varem zredukujte. Nakonec zjemněte smetanou a osolte a opepřete. Ledvinky v omáčce prohřejte. Podávejte s bagetou, cibulovým konfitem a čerstvě nastrouhaným křenem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty