Suroviny
- cibule 1 kus
- koření s glutasolem dle chuti 1 dávka
- hrášek 1 balení
- karotka 1 konzerva
- masox 1 kostka
- kukuřice 1 konzerva
- pomeranč 1 kus
- solamyl 1 lžíce
- brambory 1 kg
- med 5 lžic
- sójová omáčka 3 lžíce
- kuřecí prsa 5 kusů
- petržel 0.5 svazků
- olivový olej 5 lžic
- ústřicová omáčka 2 lžíce
Postup přípravy
Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Zasypeme Solamylem a promícháme. Na oleji osmažíme, aby vznikla kůrčička.
Ve sklenici smícháme Masox s vodou, medem, kořením, sójovou a ústřičnou omáčkou. Nalijeme na maso, přidáme zeleninu a na závěr pomerančovou šťávu.
Brambory oloupeme, uvaříme, přidáme máslo a rozšťoucháme je s petrželkou a osmaženou cibulkou.